Ensjøbyen Medisinske Senter

Gladengveien 3b 0661 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter

Veldig nøye, imøtekommende og serviceinnstilt

Lege: Shahid Javaid Skrevet

Javaid fremstår dyktig, nøye og er veldig hyggelig. Ved flere anledninger sendt mld samme dag om prøvesvar slik at man ikke skal bekymre seg. Anbefaler han på det varmeste!

Trygg og vennlig

Lege: Dragan Stjepanovic Skrevet

Dragan har et veldig vennlig vesen, og gjør timen avslappet. Han er også flink med barn. Det er forholdsvis lett å få time, men av og til kan han være litt rask.

Rolig og flink

Lege: Waqas Akhtar Amin Skrevet

Har bare positive opplevelser med Amin. Vært hos ham ved både skader og sykdom og han tar meg alltid på alvor. Ser det er noen som rakker ned på legen her, men de meningene reflekterer ikke mitt inntrykk. Han er vel dog ikke en fyr du kan gå å bestille en sykemelding hos, uten å ha en lidelse (og det er en bra ting)

Imøtekommende og hyggelig

Lege: Dragan Stjepanovic Skrevet

Dragan er veldig hyggelig og tar alltid problemene mine på alvor. Jeg føler meg veldig velkommen og aldri til bry. Det er nok noen år siden han satt på skolebenken, så det er ikke alt han kan og vet, men han henviser videre eller søker råd hos andre når det er nødvendig. Han følger opp med tilbakemeldinger i etterkant. En god lege og ikke minst en veldig bra og trivelig mann!

Trygg og lyttende

Hyggelig og høflig.
Lytter før han uttaler seg.
Har vært støttende i forhold til min kontakt med NAV.