Luna Cecilie Lu
Jeg vil gjerne dele mine erfaringer med fastlegen min, Dr. Luna.
Jeg har hatt henne som fastlege i noen år nå, og hun har fulgt meg tett under min langvarige sykdom. Hun er alltid lyttende og tar seg tid til å forstå mine helseproblemer. Jeg setter stor pris på hennes evne til å henvise til spesialister når det er nødvendig, noe som har vært avgjørende for min behandling.
Kontoret er også godt organisert. Det kan være noe lang ventetid for å finne time på helsenorge i perioder, men de gangene jeg har hatt behov for time akutt, har jeg ringt å fått time samme dag.
Jeg anbefaler Dr. Luna til alle som er på jakt etter en pålitelig og omsorgsfull fastlege.
Luna er lett og prate med og er alltid veldig grundig. Hun henviser også videre ved behov, noe jeg har opplevd at tidligere fastleger drøyer.
Fastlege som tar deg på alvor. Føles trygt å være der. Tar seg god tid og gjør grundige undersøkelser.
Opplever Luna som en veldig profesjonell og grundig lege som tar pasientene sine på alvor. Hun svarer raskt, følger opp, og gjør grundige undersøkelser.
Opplever at fastlegen lytter til meg og tar meg på alvor. Hun er grundig, tar ikke snarveier og er tydelig i sin kommunikasjon. Flott fastlege!