Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter
Dyktig og Empatisk .
Lege: Ehsna Bano Ali SkrevetLege Ehsna er rolig og empatisk lege ,tar svært god tid til å lytte og gir praktiske råd. Jeg har hele livet slitet med kronisk sykdom men takket være Lege Ehsna er jeg langt bedre enn andre med samme sykdom er . Vanskelig å si noe om ventetid, Noen ganger må noen gå før meg i køen. En annengang kan det være jeg som kommer først, har full forståelse for det.
Shahid Javaid
Lege: Shahid Javaid SkrevetAnbefales ikke! De har aldri tid ellers så er de på ferie men en vikar tilstedet. Utrolig dårlig service og meget uerfaren faglig.
Kjempeflink lege men katastrofdårlig sekreterer
Lege: Shahid Javaid SkrevetShahid är en kjempeflink lege som verkligen tar sig tid och lyssnar, men samtidigt är rask och effektiv.
Däremot är receptionen/sekreterarna under all kritik. Två gånger har jag fått inkassovarsel från betalning som redan är gjorda. Efter ett läkarbesök stod det 450 kr istället för 200 när jag skulle betala, jag frågade då sekreteraren hur det kom sig att jag måste betala så mycket mer detta besök. Hon sa att det måste blivit fel, "prova igen", och helt plötsligt stod det 200 kr i automaten. Nu över en månad senare kommer inkassovarsel på 250 kr med post.
En annan gång kopplade sekreteraren mig till lege utan att jag bad om det, och utan att informera sende hon en faktura för det samtalet. Nästa gång jag var på Vestre Ensjö Legesenter spurte jag om detta, och hon jag pratade med sa då att de skulle fjerne den fakturan. Nån månad senare kom inkassovarsel på detta.
Fruktansvärt dålig service, och det är synd då jag verkligen rekommenderar Shahid men ABSOLUT inte kliniken.
Mest engasjerte fastlegen jeg har hatt noen gang
Lege: Shahid Javaid SkrevetHar hatt mange fastleger, men Shahid bryr seg virkelig, er løsningsorientert og flink. Jeg blir stadig imponert over både han og resten av legesenteret. Det er utrolig behagelig å vite at man har en fastlege som er der, og ikke bare stresser seg gjennom timer. Det er ofte litt ventetid når man møter opp til time, men det kan jeg leve med.
Kjempe hyggelig og effektiv lege
Lege: Ehsna Bano Ali SkrevetJeg er så fornøyd, endelig etter en høst/vinter med mye sykdom fikk vi endelig hjelp med sønnen våres. Veldig effektiv og profesjonell, jeg følte at hun visste hva hun drev med og tok meg på alvor. Ikke noe synsing og vas men rett på en løsning, akkurat slik jeg liker det! Og veldig hyggelig dame, så glad for at jeg har byttet fastlege. Hun på laboratoriet og i luken var også hyggelige, jeg ble så positivt glad etter noen av de tingene jeg har lest her, så visste jeg ikke hva jeg skulle forvente. Veldig fine folk!