Ensjøbyen Medisinske Senter

Gladengveien 3b 0661 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter

Ikke så lett å få tak i

Lege: Shahid Javaid Skrevet

Hadde han som fastlege i hele 2017. Bestilte time hos han med 4 ukers ventetid. Når datoen nærmet seg ble det utsatt med 3 uker til. Altså nærmere 7 uker . Gikk da til en av de private klinikkene der jeg fikk time på dagen.
Synes ikke at jeg fikk den oppfølging som jeg hadde behov for, hos Shahid Javaid.
Gir ellers et godt inntrykk.

Anbefaler ikke.

Lege: Ehsna Bano Ali Skrevet

Føler at jeg ikke blir tatt på alvor, og kontoret fremstår som useriøst. Leste innlegg her , som gjorde at jeg valgte dette kontoret , angrer nå og må bytte legekontor og det synes jeg er trist.

Følger ikke opp

Lege: Waqas Akhtar Amin Skrevet

Byttet til denne fastlegen for omtrent et år siden, og har kommet til han ved 3 anledninger- med samme problem og symptomer. Han fremstår som svært empatisk og lyttende, og viser god tid. Hver gang jeg har vært han sendt meg på ulike prøver og tester, men ingen av gangene har jeg fått noe svar etter det. Svært irriterende å bli fulgt opp. Jeg bytter nok til en fastlege som faktisk er interresert i å finne ut hva som er galt med meg.

Totalt uinteressert lege

Lege: Ehsna Bano Ali Skrevet

Har besøkt denne legen en del ganger det siste året, da jeg har slitt med flere ting. Sitter igjen med at det ikke er mye hjelp å få hos denne legen. Det er ingen interesse for å sjekke ut ting, og heller ingen interesse for å etablere en plan for videre fremdrift når én prøve kommer tilbake uten svar. Det er åpenbart noe som ikke er som det stemmer, men det er ingen oppfølging fra legen med videre behandling/prøver man kan gjennomføre for å forsøkte å fikse det som er galt. I tillegg sliter hun med å skrive norsk. Hun er god nok muntlig og det er lite å sette fingeren på der, men hun klarer ikke skrive riktig i henvisniger osv. og det er feil som kan føre til en misforståelse videre i behandlingen senere. Det er ikke bra. Hun er heller "aldri" tilgjengelig og man må vente en liten evighet på time. Er sjelden på jobb.

kritisk dårlig oppførsel

Lege: Waqas Akhtar Amin Skrevet

I løpet av timen tok jeg opp en alvorlig problemstilling to ganger. Den første gangen overså han det. Den andre gangen spurte han om det var noe mer jeg lurte på. Jeg tok opp problemstillingen igjen. Da sa han "Dette har vi ikke tid til nå. Du må bestille ny time". Han oppførte jeg nedlatende og uinteressert, og jeg fikk følelsen av at jeg ikke var velkommen tilbake med oppfølging av denne godt dokumenterte lidelsen med potensielt alvorlige konsekvenser. Han burde bli sendt på kurs eller videreutdanning i både risikovurdering og empati. Oppfordrer til å spørre om han har tatt disse kursene før man aksepterer time hos han.