Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter
Flott lege!
Lege: Shahid Javaid SkrevetDr Javaid er en utrolig empatisk lege, han tar seg god tid til å lytte til pasienten og er flink hva gjelder behandling. Han virker oppdatert på ny kunnskap og er faglig sterk. Han tar ikke lett på ting, og henviser videre når det er behov for det.
Ingen tillit
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetFastlege med liten tid til pasienten, samlebånd. Ikke tilstede i samtalen. Tok seg ikke tid til å innhente opplysninger fra spesialisthelsetjenesten før han gjorde sine vurderinger.
Den værste legen jeg har hatt
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetDårlig oppfølging, virker ikke interessert, holder fast på gammel diagnose og innser ikke at symptomer kan forandre seg. Dårlig til å kommunisere!
Et hyggelig møte med min nye fastlege!
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetHar egentlig ikke annet å si om dr Amin enn at han var imøtekommende, hyggelig, lyttende og kunnskapsrik. Jeg er en gjennomsnittlig person med en normal helse. Hender innimellom at det er en og annen skavank, og dersom kuren til diagnosen nå fungerer så må jo mannen være et trygt og sikkert valg for de fleste :) Kan anbefales!
God lege
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetLa deg ikke "skremme" av navnet, han snakker perfekt norsk! Føler meg absolutt lyttet til og tatt på alvor. Har ikke tenkt å bytte.