Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter
Effektiv, hyggelig og empatisk
Lege: Shahid Javaid SkrevetHar vært hos Shahid i litt over to år og er veldig fornøyd. Timene hos han er veldig hyggelig, men tiden blir brukt veldig fornuftig.
Får godt inntrykk av at han lytter til meg som pasient, og tar meg seriøst. Har fått gode videre henvisninger av han i de situasjonene det har vært behov.
Trygg,kunnskapsrik lege som følger opp
Lege: Ehsna Bano Ali SkrevetEn lege man føler seg sett og ivaretatt av. God oppfølging og hun tar helse og spesielt kvinnehelse på alvor.
Ofte forsinket, dårlig service hos sekretærer og generelt rotete legesenter
Lege: Ehsna Bano Ali SkrevetLegen er en hyggelig dame, men hun er ofte forsinket, hun sammenligner ofte eget liv og situasjon med pasienten og resonnerer på den måten at pasienten bør klare det hun klarer, og hun fremstår ofte dårlig forberedt. Hun leser ikke journal i forkant, ei heller hvorfor man har bestilt timen. Føler ofte jeg ikke blir tatt på alvor og det oppleves alltid som om hun har dårlig tid.
Senteret generelt har lite imøtekommende sekretærer og man må gjøre mye oppfølging selv når det gjelder fks å få tak i prøvesvar. Generelt virker det som de er lite oppdaterte og har dårlig oversikt.
Eksemplarisk
Lege: Luna Cecilie Lu SkrevetDr. Lu er imøtekommende, grundig og hyggelig. Hun følger opp det hun sier at hun skal og kommuniserer sine funn uavhengig av resultat. Anbefales!
Fornøyd
Lege: Luna Cecilie Lu SkrevetByttet til dr Lu da jeg trengte ny fastlege etter å ha flyttet til Oslo. Litt tilfeldig valg, siden hun hadde ledig plass og jeg ønsket kvinnelig lege. Er fornøyd med henne, hun følger opp og forklarer på en god måte. Kan anbefales! Eneste minus er at det tar tid å komme gjennom på telefonen om det er noe som må ringes om.Har ellers ingenting å klage på.