Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter
Flink lege.
Lege: Shahid Javaid SkrevetJeg er veldig fornøyd med legen, men lei av nesevise sekretærer. Både pr telefon og meldinger på helsenorge.no. Nytter ikke at legen er flink når man møter en ugjennomtrengelig mur av sekretærer når man prøver å få gitt en enkel beskjed. Etter flere opplevelser av denne typen bytter jeg heller til et annet legekontor! Enkelt og greit. Orker ikke å forholde meg til sånt mer. Man skal ikke grue seg til å ta kontakt med legekontoret pga. gretne sekretærer.
Faglig dyktig og nøyaktig lege
Lege: Shahid Javaid SkrevetDr Javaid er en super bra fastlege. Han er forståelsesfull, tar seg tid til deg och er empatisk. Føler meg alltid trygt hos honom. Sekretærene på Ensjøbyen medisinske senter er alltid trevliga och gir god service. Har du med dig barn så er dom ekstra snälla. Med vänlig hälsning, [Navn fjernet av moderator]
Profesjonell og grundig
Lege: Luna Cecilie Lu SkrevetOpplever Luna som en veldig profesjonell og grundig lege som tar pasientene sine på alvor. Hun svarer raskt, følger opp, og gjør grundige undersøkelser.
Ønsket betaling for ikke utført arbeid
Lege: Ehsna Bano Ali SkrevetLegen hadde ikke informert meg på forhånd om at man ikke kan ta celleprøve dersom man har mensen. Jeg fikk mensen kvelden før legetimen min. Da jeg møtte opp til timen ønsket Ehsna å ta betaling for arbeid hun ikke utførte da hun mener det er min egen feil at jeg ikke undersøkte dette på egenhånd. Personlig syns jeg dette er noe legen burde informert menstruerende kvinner om under timebestilling, slik at jeg kunne sjekket menstruasjonskalenderen min for å unngå dette.
Ehsna presiserer at hun ofte har unnlatt pasienter å betale dersom det er legen eller legekontoret sin feil, men i dette tilfellet var hun fast bestemt på at det var min egen feil, og forsvarer seg selv med at dersom de skulle gitt ut informasjon om menstruasjon ift celleprøve så blir det altfor mye informasjon å gi ut til pasienter. Dette er jeg helt uenig i!
I tillegg avbryter Ehsna meg når jeg prater, og jeg må spørre henne om å få prate uforstyrret. Så fort jeg kommer til ordet ser hun vekk og begynner å skrive på PC-en sin, noe som gir uttrykk for at hun ikke hører etter/bryr seg om det jeg har å si.
Dårlig på psykisk helse
Lege: Ehsna Bano Ali SkrevetHar hatt Ehsnah som fastlege i noen år, men har nylig byttet fastlege, da jeg opplever Ehsnah som uempatisk og frekk de gangene jeg har talt med henne angående min privatsituasjon, eks. når min far døde og angående ekstrem belastning på jobben - taler om å jobbe som to ansatte, altså med dobbelt arbeidsmengde og ansvar.
Eneste årsak til at jeg gir 2 stjerner i steder for 1 stjerne, er fordi jeg opplever at hun har fine allmennhelse kunnskaper når det gjelder fysiske plager.
I november skulle hun sende henvisning til hudlege. Nå er det midt mai og jeg har fortsatt ingenting hørt fra hudlegen. Lurer på om Ehsnah har fulgt opp på det. Når jeg spurte til hudlege i mars, søkte hun det opp og sa, ja den har blitt avvist da må jeg sende en ny henvisning. Det burde hun ha plukket opp før. Går ut ifra at Ehsnah fikk avslag på henvisningen før enn etter 3-4 måneder!