Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Markedet Legesenter
Noe skuffet
Lege: Sjur Erik Melkeråen SkrevetEtter å ha hatt denne fastlegen i noen år så jeg meg nødt til å bytte. Kom raskt inn til time og var lett tilgjengelig, men var ikke flink med å gi relevant og god nok informasjon og skrev feil i henvisninger bl.a symptomer man hadde tidligere istedenfor symptomer som var aktuelle ved konsultasjonen fordi han antok ting fremfor å spør pasienten. Har man psykiske problemer bør man følge med at han faktisk skriver rett. Her må pasienten nå rydde opp i flere års rot for å få god nok helsehjelp og det burde vært unødvendig. Og fikk pasienten avslag på henvisninger så måtte pasienten selv sende klager for fastlegen ga ganske enkelt opp. Skjerpings!!
Lite forståelsesfull
Lege: Solfrid Anette Anvedsen SkrevetJeg har lite erfaring med leger da jeg har hatt den samme til han dessverre pensjonerte seg og måtte bytte til ny fastlege. Jeg har i løpet av 1 år hatt to besøk hos lege Anvedsen og må si at jeg er glad det er mulig å skifte fastlege! Hun er lite forståelsesfull for psykiske plager (mine kommer av fysiske plager) så dersom du ønsker hjelp for dette så må du ikke velge denne legen. Hun er lite hyggelig og virker veldig distansert. Nesten uhyggelig. Jeg har nå skiftet fastlege som er like god og kunnskapsrik, snill og forståelsesfull som min gamle lege. Jeg anbefaler ikke denne legen til noen.
Effektiv og tilgjengelig
Lege: Sjur Erik Melkeråen SkrevetKommer alltid til. Flink å se pasienten. Tar deg seriøst. Bryr seg. Lege til både meg min mann og to barn. Kjempe fornøyd!
Dårlig lege og sekretær
Lege: Solfrid Anette Anvedsen SkrevetJeg er veldig skuffet over dårlig behandling av sekretærer i resepsjon.
Når jeg komme inn på lege så forventet jeg skulle føle meg mer velkommende, men det gjorde ikke.
Solfrid er en merkelig lege som spør lite og gjør sånn at vi ikke føle oss trygg og åpne til henne.
Hun virker forskrekket med uttrykket sitt, smile lite og er lite hyggelig.
Jeg er glad jeg endelig byttet fastlege.
En fantastisk fastlege
Lege: Christian Veuskens SkrevetHar vært min fastlege i noen år. Flink til å følge opp, bryr seg om pasienten og han er alltid presis. Får alltid rask time om nødvendig.