Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Markedet Legesenter
Skuffet!
Lege: Sjur Erik Melkeråen SkrevetLegen tar meg ikke på alvor, virker stresset, virker helt uinteressert, og ikke til stede. Når det ikke er hver dag en går til legen kan det være greit å få sjekket opp i det en ønsker å undersøke når man først er der, men dette rekker jeg aldri før neste kunde er på vei inn døra. Han spør heller ikke om det er noe mer en lurer på, som jeg vil si vil være naturlig å spør som lege.
Uprofesjonelt!
Sikkert en kjempe go lege hvis du har skrubbsår
Lege: Christian Veuskens SkrevetSuper lege hvis det er snakk om små problemer, med kort ventetid. Men når det kom til plager som vært en plage over lengre tid så virker det som han bare skyver det vekk og gir opp. Trist når man må ty til legevakt og sykehus fordi han ikke vil ta imot
Problematikk rundt kronisk sykdom
Lege: Solfrid Anette Anvedsen SkrevetLegen i seg selv er egentlig en god lege som er veldig flink. Opplever at legen har tydlig omsorg for pasientene sine men føler også at jeg ikke blir tatt alvorlig i forhold til min kroniske sykdom.
Opplever god hjelp med alt annet en min kroniske sykdom lavt stoffskifte.
Kompetansesterk Lege med det lille ekstra
Lege: Solfrid Anette Anvedsen SkrevetFikk time uten og ha bestilt, men etter og ha møtt opp på kontoret klokken halv 3 en ettermiddag og kom til 15 minutter etterpå, har aldrid følt meg mer komfortabel på et legekontor og følte meg ivaretatt på en utrolig bra måte og fikk en trygghetsfølelse jeg aldri har hatt før. Hun ga meg selvtillit og var en utrolig god lytter og hun skapte et godt og lærerikt miljø som igjen selvsagt førte til en god dialog og samtale. Gleder meg til neste legetime allerede da jeg følte jeg lærte mer om meg selv på en time en jeg har gjort dem siste 7 åra.
God lege
Lege: Christian Veuskens Skrevet- Hyggelig og smilende å treffe på
- Kommer raskt til
- Flink når det gjelder øyeblikkelige diagnoser ol.
- Tar prøver og sender henvisning til spesialist
- Gir lettere opp når det kommer til kronisk sykdom eller plager som ikke/ vanskelig kan påvises.
- Kanskje litt for vennskapelig i praten når man prøver å ta opp et problem som er vanskelig