Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dr Placerville
Beste fastlegen
Lege: Olav Aandstad SkrevetByttet fastlege til Olav Aandstad i 2018. Dette er en lege som tar seg tid til å bli kjent, han lytter mer enn du tror. Bruker sin kunnskap og gir riktig behandling. Henviser videre til andre spesialister når han ser behov for det.
Han har fulgt meg gjennom hele prosessen ved å bli ufør ifht Nav, og følger meg tett opp i fortsettelsen. Åpen for gode samtaler for å gjøre hverdagen best mulig for meg.
Er superfornøyd med Olav Aandstad som min fastlege. Nå har hele familien kommet inn under hans system og samtlige er fornøyd.
Mitt livs beste fastlege!
Lege: Olav Aandstad SkrevetOlav er behagelig, faglig dyktig, undersøker meg grundig før han anbefaler behandling, alternativt henviser til andre instanser eller eksperter der det er behov.
Jeg har både psykiske og somatiske lidelser, Olav behandler begge deler svært betryggende, profesjonelt og med gode resultater.
Dyktig fastlege.
Lege: Laila Røise SkrevetHatt Laila som fastlege siden 2001. Hun er en dyktig lege med et behagelig vesen. Hun er lett å samtale med.
Dårlig
Lege: Toril Narum Jaren SkrevetHadde henne som fastlege da jeg slet i 27 år med NAV..Hun stilte opp på møte i NAV men sa knapt noenting... Trodde hun skulle hjelpe meg.. Timene jeg hadde med henne var utrivelige. Hin lytter ikke... retter på det du sier og ga ikke inntrykk av at hun vil hjelpe deg ... Hun får 1 stjerne av meg på alt.
Serviceinstilt
Lege: Toril Narum Jaren SkrevetMeget hyggelig, samvittighetsfull og serviceinnstilt lege.
Kan gi henne min beste anbefaling. !!!!!!