Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsgata Legesenter AS
Koselig og smilende
Lege: Wefak A Hussain SkrevetTar seg tid til å lytte, viser empati og følger pasientene godt opp. Alltid smilende og blid, husker mye personlige detaljer.
Omsorgsfull
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetBle tatt veldig godt imot. Legen lyttet på meg. Viste "interesse" og var empatisk. Var hjelpsom. God oppfølging etter legetime.
Overlegen
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetEn lege som bryr seg lite om pasienten, og virker veldig overlegen. Har ventet i over 1 time hver gang jeg har vært der og når jeg kommer inn til henne må jeg fortelle om mine problemer fort pga hun har andre pasienter som venter og ligger bak skjema... I tillegg tar hun ikke problemene mine på alvor, som viser seg i ettertid til å ha vært problemer som må tas på alvor. Angrer veldig på at jeg byttet til henne.
dårlig
Lege: Harald Braut SkrevetGidde beskjed te legen min at jeg har diagnose add å han lo nermaste å påpekte at jeg lata som barre for å få mediser for å kunne lese bedre til eksamen. når der står 2
år med utredning å funn så burde faktsik legen tru på det å kj anklage meg. var der dem gangen å flytta over til en ny ( de er 2-3 år siden)
Aldri hatt så god lege
Lege: Ilan Elanzen SkrevetHan er en lege som ser meg og tar meg på alvor.Er kjapp med henvisninger og tar virkelig tak i problemet.Han er lett og snakke med og åpne seg for,og så har han også sans for humor.