Ilan Elanzen
Jeg er svært imponert over den generelle kunnskapen og profesjonaliteten til denne legen. Legen gir klare og grundige forklaringer, noe som gjør at jeg føler meg trygg og godt informert om behandlingsalternativene mine. Legen lytter nøye til mine bekymringer og tar dem på alvor, og viser en dyp forståelse for medisinske spørsmål. Jeg føler meg alltid hørt og støttet under mine besøk. Jeg anbefaler denne legen på det sterkeste til alle som søker pålitelig og kunnskapsrik medisinsk behandling.
Dr. Ilan Elanzen er etter min mening den beste fastlegen i hele Norge, han er veldig dyktig og medfølende, han har vært vår fastlege for hele familien de siste 13 årene, han har tatt godt vare på hver og en av oss, han er rask til å svare og stiller alltid en nøyaktig diagnose, hans oppfølging er veldig tett, han følger til og med opp med telefonsamtaler på kveldstid. Vi er alle veldig takknemlige for all hjelpen vi har fått fra legen, på grunn av flytting har vi vært nødt til å bytte fastlege, men vi vil alltid huske Dr. Ilan Elanzen og være takknemlige overfor ham.
Også sykepleierne og resepsjonistene ved Vågsgata legesenter er veldig hyggelige,tusen takk.
Utrolig dyktig lege, kunnskapsrik på alle områder. Viser god forståelse og tar hver ting på alvor. Nøler ikke med henvisninger og er ikke treig med henvisninger. Alle problemer , smått og stort blir tatt på alvor. Man møter en lege med god forståelse og kunnskap om det aller meste. Gir gode og grundige forklaringer. Man føler seg forstått og ivaretatt . Hatt ham i over 8 år, og absolutt den beste legen både meg og mine barn har hatt. Kun posetive ting å si om han, anbefaler han på det absolutt sterkeste!!🥳😊👍 fantastisk lege rett og slett!!❤️👍
Elam Ilanzen er en forståsfull og ikke minst meget faglig dyktig lege. Han lytter godt etter og tar alt det du sier i godt ettertraktning. Han er flink til å ta deg på alvor og mann kan snakke åpent til han om alt mulig.
Jeg setter stor pris på Elam og anbefaler han med et godt hjerte til flere som trenger en kjempe grei og flink fastlege.
Faglig dyktig lege med et sværr bredt spekter av kunnskap innen både fysisk og psykisk helse. Lytter til pasienten og gir gode råd. Veldig lett å åpne seg for da han er imøtekommende og flink til å "bryte isen". Bedre lege både faglig og på det mellommenneskelige skal man lete lenge etter.