Vågsgata Legesenter AS

Vågsgata 20 4306 Sandnes

Siste vurderinger av behandlere ved Vågsgata Legesenter AS

Dyktig og lyttende

Lege: Geir Urstad Skrevet

Kun positivt å si om legen G.U. og legekontoret. Nye lokaler og oppdatert utstyr, en dyktig lege som lytter og forstår. Veldig fornøyd.

forståelsesfull lege

Lege: Ilan Elanzen Skrevet

Veldig fornøyd med en lege som ser hele deg og ikke bare ser inn pc-skjermen når en er der på konsultasjon. Jeg blir tatt alvorlig både når det gjelder diagnose som jeg har, men også "vanlige" sykdommer.

Lang ventetid

Lege: Wefak A Hussain Skrevet

Gikk til Dr Hussain en stund.. men opptil 2,5 time å vente på å komme inn til timen! Hadde da småbarn hjemme og så lang ventetid og småbarn går ikke sammen. Likte heller ikke damene i resepsjonen- sure å lite imøtekommende
Jeg byttet fastlege!

Oppfølgingen kunne vært bedre

Lege: Wefak A Hussain Skrevet

Jeg synes ikke lenger oppfølgingen og problemløsning mht. de tingene som angår meg er spesielt planmessig.Ting som kan være viktige synes av og til å bli glemt, og jeg som pasient føler noen ganger at jeg er i vakuum.

Ellers synes jeg timebestilling og kommunikasjon er tungvint. Det er vanskelig å komme gjennom på telefonen på kontoret, og en blir sittende og sende beskjeder på nettsiden deres. Svarene matcher ofte ikke spørsmålet,

Glemmer pasienten

Lege: Harald Braut Skrevet

1 times ventetid pga av samtaler med hjemmesykepleien. Hål i håve - innfør telefontid slik det er for legekontoret. Snakker mye - tar ikke til seg pasientens plager.