Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsgata Legesenter AS
Dyktig og imøtekommende
Lege: Therese Vatndal SkrevetDr.Vatndal er en særdeles dyktig lege som ser pasienten, som lytter og som gjør det hun kan for å hjelpe til.
Fornøyd med ny fastlege
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetHar hatt en avtale med henne etter st hun ble min nye fastlege. Måtte vente litt, men opplevde henne som veldig tilstede under avtalen. Behagelig og ryddig, inngav tilli og virket grundig og jeg er så langt svært fornøyd.
Kald og lite tilgjengelig
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetVirker som denne legen har alt for lite tid. Tar alt for raske konklusjoner, for effektiv for meg. Ser ikke situasjonen her og nå, henger fast i gamle diagnoser.
Tar meg ikke alvorlih
Lege: Wefak A Hussain SkrevetHar hatt denne legen i mange år og til å begynne med var hun veldig forståelsesfull og tok meg alvorlig.
I det siste har alt vært et ork for denne legen og timene hos henne varer Max 4 min. Hun sitter helst å leser på mobilen når jeg er på time.
Kanskje hun er overarbeidet med 1600 pasienter på listen?
Vurderer nå å bytte lege dersom hun ikke begynner å ta meg alvorlig igjen.
Ikke flink til å følge opp
Lege: Wefak A Hussain SkrevetIkke flink til å følge opp skader over tid. Man må spør før man får henvisning. Lite kunnskap om de forskjellige sykdommene. Mye må man lese seg opp til selv.