Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsgata Legesenter AS
Trygg og forståelsesfull
Lege: Wefak A Hussain SkrevetEr veldig glad for at jeg har henne som fastlege. Hun er et trygt og varmt menneske, bryr seg og husker hva vi har pratet om tidligere timer. Hun har gitt meg god hjelp og tatt meg på alvor i perioder jeg har hatt det vanskelig, og det betyr mye for meg. Syns også hun som tok blodprøver av meg sist gang jeg var der var veldig flink og hyggelig.
En god fastlege
Lege: Geir Urstad SkrevetBytter nå fastlege på av flytting til østlandet.
Har vært veldig fornøyd med Geir de få gangene jeg har brukt han. Er selv intensisykepleier og har opplevd Geir å ta mine innspill om tentative diagnoser til vurdering. Godt klima for samspill mellom pasient og lege - har gitt gode behandlingsresultater. Lytter, tar seg tid, og foretar både nødvendige og utvidede prøver/tester. Geir har dessuten glimt i øyet.
Kommer ikke på noe å klage på. Har ikke sett noen grunn til å bytte til annen lege med godkjent almenn spesialisering - som dessuten er en del dyrere.
Jeg vil anbefale Geir.
Usikker
Lege: Wefak A Hussain SkrevetHatt denne legen over lengre tid. Hyggelig og snill men dårlig til å lytte . Oppfølging av kronisk sykdom er dårlig , gruer meg til å ta kontakt pga litt sur dame i telefonen . Har vært fornøyd lenge med legen min men føler meg usikker og opplever at hun ikke lytter . Blir lett irritert om man stiller spørsmål og missforstår lett . Vurderer å bytte lege
Nedlatende.
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetDette er en lege som ikke har sympati eller har noe medmenneskelighet. Passer ikke for de som har problemer som må utredes.
Finner ikke noe godt å si om denne legen.
Frekk i tonen og Arrogant!!
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetVar på første møte og ble skjellt ut. Hun var frekk i tonen, arrogant og kald. Anbefales ikke! Kommer til å bytte lege.