Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strømmen Legesenter
Trygg men aldri tilgjengelig
Lege: Raj Singh Hothi SkrevetNår du først får tak i fastlegen er han flink og lytter alltid. Han gir deg det du trenger.
Men det er bare hvis du får tak i han. Legekontoret tar aldri opp telefonen og har dårlige åpningstider. De avslutter saker på patientsky uten og ha svart deg.
Har ingenting å si dårlig om legen, de gangene jeg har hatt han har han alltid stilt opp, men hva hjelper det når personalet rundt gjør en dårlig jobb og du ikke får time før 2 måneder frem i tid?
Rolig og bryr seg
Lege: Raj Singh Hothi SkrevetOmsorgsfull, god med psykisk helse, kunnskapsrik. Tar seg tid til å lytte. Gir gode innspill. Føler meg trygg.
Null klager
Lege: Narges Amiri-Moghadam SkrevetJeg har hatt henne som fastlege hele livet og jeg har ingen plan om å bytte, hun er flink og trivelig
Fantastisk lege
Lege: Raj Singh Hothi SkrevetDr. singh er forståelsesfull og tar deg seriøst. Han henvender deg videre dersom han ikke finner ut av hva som er galt. Jeg måtte dessverre flytte og savner en pålitlig og god fastlege som Singh.
Very attentive and caring
Lege: Raj Singh Hothi SkrevetBoth my daughter and I have him as our fastlege and we are quite happy. I always feel listened to and never rushed.