Om vurderingeneSiste vurderinger av Spesialistsenteret på Straume
Fantastisk lege
Lege: Christopher Finne Riley SkrevetChristopher er er rolig, lyttende og flink lege. Han hører på pasienten og snakker på en forståelsefull måte. Dersom han er usikker på noe så gjør han alt for å finne svar. Han oppleves som genuint opptatt av pasient og for å finne løsning. Han er leget pasientvennlig. Helse- Norge burde hatt flere som han.
Profesjonell og informativ
Lege: Kathe Aase SkrevetTrygg og rolig lege, som gav god informasjon og forklaringer under hele besøket.
Følte meg godt ivaretatt.
Hyggelig og imøtekommende
Lege: Steinulv Aarebrot SkrevetHar vært hos denne legen i dag, tar seg alltid god tid både når han undersøker og har dialog.Han haster ikke selv om der er flere på venterommet. Kunne ikke fått en hyggeligere hudlege. Går til kontroll 1 gang i året.
Profesjonell og flink
Lege: Kathe Aase SkrevetVeldig fornøyd. Vært hos henne flere ganger, og opplever henne alltid som hensynsfull, hyggelig og dyktig.
Utrolig behagelig lege
Lege: Christopher Finne Riley SkrevetFantastisk flott, imøtekommende, rolig og dyktig gynekolog. Jeg ble møtt med et varmt smil, og fremtoningen hans fikk meg automatisk til å slappe av. Han tok seg god tid til å lytte, svare på spørsmål, gi råd og til selve undersøkelsen. Jeg anbefaler Christopher Finne Riley på det varmeste.