Om vurderingeneSiste vurderinger av Spesialistsenteret på Straume
Saklig og flink.
Lege: Kathe Aase SkrevetHar hatt en positiv legetime hos henne. På meg virker hun som en flink og saklig lege. Flink å forklare ting jeg spurte om, og forklarte også hva som ble gjort i løpet av undersøkelsen.
Kan anbefale henne.
Har aldri skrevet vurdering av en lege tidligere, men følte det var riktig nå pga. alle de negative tilbakemeldingene som sto her fra før. De gjorde at jeg kvidde meg litt til timen, men det var helt ubegrunnet...
En dårlig opplevelse
Lege: Kathe Aase SkrevetFikk frekke, nedlatende kommentarer da jeg kom inn for tidlig ultralyd. Var 19 år, usikker og utrygg, og hun gjorde det bare verre. Gav meg regelrett skyldfølelse for at jeg hadde blitt gravid så ung..
meget bra.
Lege: Karin Stang Volden Skrevetetter henvisning fra min lege, ringte jeg for å høre om ventetid. sekretæren konfererte med legen, og jeg fikk komme til allerede neste morgen. Etter puste øvelser kom jeg inn til legen. Hun forklarte godt om resultatet, og i forhold til tidligere resultat. Hun viste og hvordan ny medisin skulle brukes. både legen og teamet gjorde ett solid inntrykk. Jeg følte jeg ble meget godt tatt vare på. mann 64 år.
Gikk heller privat
Lege: Kathe Aase SkrevetLegen er sikkert dyktig i sitt fag, men dette ble ikke formidlet til meg grunnet dårlig kommunikasjon. Legen fremsto for meg som nedlatende og arrogant. Legen var også, etter min erfaring, noe hard på hånden slik at undersøkelsen ble unødvendig vond. Legen har også lang ventetid på behandling av henvisninger.
Personlig var jeg veldig misfornøyd med legen, så da jeg fikk beskjed om at jeg måtte møte til en ny time, hentet jeg heller henvisningen min og gikk til en privat gynekolog.
Lite positivt!!
Lege: Kathe Aase SkrevetHar vært hos henne ved 2 anledninger og har absolutt ingen ting positivt å si,dit skal jeg ikke flere ganger.
Kvass,nedlatende og har tydeligvis bestemt seg før en er kommet i stolen.
Frekk og har ikke evne til å kommunisere ut på en bra måte,etter min erfaring.
Sikkert dyktig i sitt fag,men pasient behandling er likså viktigt!!