Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Laguneparken
Trygg, empatisk og varm
Lege: Svein Magne Skulstad SkrevetJeg gjorde litt research på forhånd om hvilken gynekolog jeg ville ha, ettersom jeg har erfaringer fra tidligere som ikke har vært så veldig positiv. Legelisten fortalte meg at Svein Magne Skulstad var en av de beste i mitt område, og det kan jeg skrive under på at han er. Hele opplevelsen fra start til slutt var positiv og han er noe jeg vil kalle for en pasient lege. En lege som ser pasienten og har tid til blikkontakt og en liten samtale før/under/etter konsultasjonen. Han var dyktig i arbeidet sitt, og jeg følte meg tatt vare på i en situasjon jeg før har vært nervøs og utrygg. Assistenten hans var også "en trygg" havn.
God på rutineundersøkelser, men ikke når det er noe alvorlig.
Lege: Ayfer Alhirmizi SkrevetHar tidligere gått til Ayfer til standardundersøkelser, og vært fornøyd. Da selve undersøkelsen har vært grei og effektiv.
Ble dessverre veldig skuffet da jeg oppsøkte hjelp i forbindelsen med en svangerskapskomplikasjoner i sommer. Dette ble vist for mye arbeid. Og hun førte meg ut før jeg hadde fått noe svar på noe som helst.
Måtte bestille ny undersøkelse hos enn annen klinikk, samme dag, for å få hjelp.
Behagelig og vennlig!
Lege: Ayfer Alhirmizi SkrevetAbsolutt verdt pengene! Ayfer kom ut og hentet meg i god tid før timen skulle begynne. Hun var rolig og lyttende og ga god informasjon. Tok seg god tid og var tydelig.
Avslappet, dyktig og behagelig
Lege: Ayfer Alhirmizi SkrevetUtrolig flott gynekolog, dyktig, behagelig å snakke med og flink i jobben. Forklarerog viser og jeg følte meg trygg som pasient. Anbefales virkelig!
Kunnskapsrik og trygg
Lege: Svein Magne Skulstad SkrevetFørste besøk i dag. Lett å snakke med, forståelsesfull og trygg i sitt felt. Aldri før vært hos en gyn. som man kan føle seg så avslappet hos. Fikk time på dagen, ropte meg inn når eg var kommet og undersøkelsen gikk relativt fort. Men likevel følte eg han brukte god tid og var grundig.