Tetjana Isaksen

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisasjon (2001)

Offentlig avtale

Nei

Volvat Åsane Telefonnummer55 11 20 4555 11 20 ...
Åsane senter 37 5116 Ulset
Tetjana Isaksen er gynekolog i Bergen

Siste vurderinger av Tetjana Isaksen

Imøtekommende og dyktig

Klinikk: Volvat Åsane Skrevet

Fikk time på kort varsel, men jeg var litt spent på henne, da ikke alle anmeldelser var like positive.
Må bare få si: Dette var en flott lege. Hun var imøtekommende og hyggelig. Hørte nøye på det jeg fortalte og tok det på alvor.
Hun forklarte godt hva undersøkelsen gikk ut på, og hun var forsiktig og flink. Hun hadde en god løsning. Har bare godt å si.

Lite imøtekommende

Klinikk: Volvat Åsane Skrevet

Jeg valgte Volvat og Tetjana Isaksen da jeg ville ha time hos en gynekolog med kort ventetid. Ble dessverre møtt med en svært lite imøtekommende lege. Virket uinteressert og nesten uforstående til hvorfor jeg var der. Selve undersøkelsen var grei, men med lite informasjon, som resten av timen. Måtte dermed spørre en del spørsmål, men fikk vage, korte og nedlatende svar tilbake. Til slutt turte jeg ikke spørre mer, da det virket som jeg plaget henne med spørsmålene. Veldig dårlig service for en legetime til over kr. 2 300,-, når timen tok under 10 min og med en lege som virker sur og irritert. For min del var dette en ubehagelig opplevelse.

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Veldig fornøyd med denne gynekologen. Hun er mild, behagelig, forsiktig og informerer godt. Følte meg virkelig godt ivaretatt. Kan varmt anbefale..

Kald og lite imøtekommende

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Tetyana var den eneste som var ledig den dagen og tidspunktet det passet best for meg. Tenkte som så at hun er sikkert ok, hvor gale kan det være. Det er jo klart man forventer flinke og imøtekommende mennesker, spesielt når det er privat og man betaler 2000kr for en time.
Hun visste ikke hva timen gjald, hørte ikke etter når jeg forklarte og spurte om ting. Fremstår som kald og uinteressert. Selve undersøkelsen var ok og profft gjennomført, men hadde bare lyst å bli kjappest mulig ferdig slik jeg kunne komme meg vekk fra hun.
Hun fikk meg til å føle at jeg var lite viktig og dum. Kommer aldri mer til å gå til Tetyana.

Hjelpsom og faglig dyktig

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Hei:) Før assistert befruktning i utlandet (på grunn av alderen min), var jeg på gynekologisk undersøkelse hos Tetjana. Hun har hjulpet meg med råd og veiledning. Jeg hadde mannen min med meg som også har fått svar på det han lurte på om assistert befruktning generelt. Det var god opplevelse for oss begge.
Dermed kan jeg trygt anbefale Tetjana:)