Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Laguneparken
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Regine Knudsen SkrevetGod oppfølging. Tar seg god tid, ingen spørsmål er feil og er svært imøtekommende. Anbefales sterkt.
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Ayfer Alhirmizi SkrevetHadde en veldig fin opplevelse i møte med Ayfer Alhirmizi. Hun tok seg god tid til å snakke med meg og undersøke meg. Hun informerte og viste meg underveis. Hun tok seg tid til å forklare!
Første gang jeg har følt meg så ivaretatt og sett hos en gynekolog. Var verdt hver en krone!
Imøtekommende, dyktig og engasjert
Lege: Anne Lone Wollen SkrevetEr så utrolig fornøyd etter mitt første møte med Anne-Lone. Nå har jeg funnet den type gynekolog jeg søkte. En som lytter, som vil ta praten om det jeg har på hjertet, og som skaper tillit. I tillegg en god replikk og slik jeg opplevde det, har full oversikt over faget og utviklingen på feltet. Trygg og stødig. En å stole på.
Anbefaler!!
Lege: Anne Lone Wollen SkrevetJeg hadde en utrolig god opplevelse med Anne-Lone! Følte at hun var oppriktig interessert i det jeg delte og tok seg god tid til å finne den beste løsningen for meg.
Har tidligere opplevd å sitte igjen med en følelse av å ikke bli tatt seriøst andre steder, men med Anne-Lone opplevde jeg alt som positivt!
Anbefaler på det sterkeste!
Utrolig dyktig!
Lege: Svein Magne Skulstad SkrevetOppleves som trygg, tillitsvekkende og utrolig faglig kompetent. Har tatt seg tid til å følge opp/avklare alle mine bekymringer, og møter alle mine spm med både god/bred kunnskap og forklaringsevne. Er grundig, og har fått meg til å føle meg veldig godt ivaretatt både som ikke-gravid og gravid.