Smestadgynekologene

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Oscarsgt. 20 0352 Oslo

Siste vurderinger av Smestadgynekologene

Fantastisk gyn!

Lege: Kristian Nordlie Skrevet

Kristian er en fantastisk gynekolog! Veldig trygg og rolig i sin rolle som smitter over til pasienten. Celleprøve og alt det med kommer er som regel noe mange kvinner gruer seg til, men hos Kristian er det virkelig ingen til å grue seg til!
Han er veldig kunnskapsrik og betryggende

Supert

Lege: Aage Huseby Skrevet

Verdens beste lege jan Aage Huseby denne legen har jeg brukt i 30 år. Jeg kan alltid prate om problemer og historier. Han utfører undersøkelsen uten smerter og forklarer under veis med ultralyd.

Suveren lege

Lege: Anne Cecilie Hallquist Skrevet

Jeg var til årskontroll. Dr. Hallquist er faglig dyktig, forsiktig og flink til å forklare hva hun gjør.
Da jeg gikk fra henne, var jeg fylt av lettelse over resultatet av undersøkelsen. Men jeg var like mye fylt av varme og takknemlighet fordi jeg har en fantastisk gynekolog som også tar seg tid til å være et omsorgsfullt medmenneske.

Trygg, kunnskapsrik, tålmodig - empatisk!

Lege: Elin Ødegaard Skrevet

Veldig fornøyd med Elin. Hun tar seg god tid til å forklare, er rolig, empatisk og gir gode råd. Forståelsfull og utrolig dyktig! Anbefales på det sterkeste!

Trygg og rolig

Lege: Kristian Nordlie Skrevet

Utrolig trygg og kunnskapsrik. Var rolig gjennom under undersøkelsen noe som også smittet over på meg. Følte meg ikke ukomfortabel i det hele tatt. Informerte gjennom hele undersøkelsen.