Om vurderingeneSiste vurderinger av Smestadgynekologene
Uinteressert
Lege: Martin Andresen SkrevetVært hos Andresen flere ganger før mine problemer ble tatt seriøst og tatt tak i. Undersøkelsene er alltid smertefulle og han virker likegyldig til mine tårer og smerte.
Får alltid bare svar på halvparten av det jeg spør om, og får generelt liten informasjon. Føler meg alltid til bry for legen.
De eldre resepsjonistene er sure og frekke, ikke noe man har lyst til å møte før så intime og skumle undersøkelser. Vil til neste gang dra til en annen gynekolog.
Veldig oppegående og oppdatert lege
Lege: Anne Cecilie Hallquist SkrevetVirker som hun holder seg oppdatert på det nyeste innenfor kvinnehelse samtidig som hun er flink til å reflektere. I tillegg er hun veldig enkel å snakke med, sympatisk og positiv. Anbefales!
Flink lege, men resepsjonisten mangler evne til å vise empati
Lege: Elin Ødegaard SkrevetJeg har gått til Dr. Ødegaard i noen år nå og føler at hun tar meg på alvor og følger opp. Hun er effektiv og undersøkelsen går fort. Hun kan nok derfor virke litt stresset, som jeg nok tror at hun er også, men personlig har jeg ikke behov for å være der lenge enn jeg må. Jeg føler meg trygg på den jobben hun gjør og oppfølgingen jeg får.
Den sure damen de har i sentralbordet og resepsjonen derimot, bør finne seg en ny jobb. De fleste syns det er ubehagelig å dra til gynekologen og da bør de som tar deg imot ha evnen til å utvise empati. Dette er faktisk så ille at jeg har vurdert å bytte gynekolog. Og dette trekker derfor ned vurderingen veldig.
Lyttende, erfaren og kunnskapsrik
Lege: Martin Andresen SkrevetVært fast hos han i 6 år. Alltid hatt bare gode opplevelse. Kommer til å gå til han så lenge jeg kan
Romig, trygg, kunnskapsrik og tilittsvekkende
Lege: Anne Cecilie Hallquist SkrevetEn lege jeg varmt kan anbefale! Tar seg tid til å lytte, er rolig av natur, og åpenbart faglig dyktig!