Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fredholt Legesenter AS
Dyktig, lyttende og varm
Lege: Rie Krat Bjørkholt SkrevetHelt fantastisk å ha som fastlege. Hører på det jeg sier, tar alt på alvor og stiller gode spørsmål. Finner riktig type behandling og følger godt opp.
Svært engasjert, grundig sjekk.
Lege: Goran Dosic SkrevetVar så heldig å ha Goran i to år!
Han er den mest profesjonelle legen jeg har hatt. Har dessverre hatt en del leger oppigjennom.
Anbefales til alle som vil ha det "lille' ekstra.
Trygg, tilgjengelig og kunnskapsrik
Lege: Rie Krat Bjørkholt SkrevetDefinitivt den beste fastlegen jeg har hatt. Føler meg alltid hørt når jeg går til henne, og hun er både varm og kunnskapsrik. I tillegg er begge legene på legesenteret svært tilgjengelige, og svarer fort på meldinger når man sender dette til dem.
Absolutt ingenting å klage på.
Trygg, erfaren og tillitsfull
Lege: Rie Krat Bjørkholt SkrevetKan bare gi min høyeste skår til Rie Krat Bjørkholt, føler meg hørt og tatt vare på.
Byttet lege for ca et år siden har ikke angret en gang, hun lytter og hører på deg.
Tok en liten operasjon hos henne, meget fornøyd.
Manglende selvinnsikt
Lege: Goran Dosic SkrevetGenerelt flink, og har hatt i flere år uten problemer, men henvist til alle mulig unødvendige tester, i steden for å sende meg til en spesialist da han ikke klarte å utrede grunn for plagene mine.
Kunne ikke forskjell på en betennelse og bein.
Får lite konkret tilbakemelding så du må spørre mye og detaljer for å få vite alt du trenger.