Spesialistsenteret Pilestredet Park

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Pilestredet Park 12A 0176 Oslo

Siste vurderinger av Spesialistsenteret Pilestredet Park

Positiv overraskelse:)

Lege: Lina Herstad Skrevet

Var innom spesialistsenteret for første gang idag, og må si at jeg både var spent og nervøs før timen, etter å ha sett samtlige vurderinger både her på legelisten og andre steder.

Min erfaring med Gyn. Lina Herstad ble da en positiv overraskelse:) Enig i at det kunne bli en del venting, men samtidig tok hun seg god tid og jeg følte meg godt ivaretatt.

Undersøkelsen gikk grundig og smertefritt, samt. fikk jeg svar på alt det jeg lurte på ☆

Kunnskapsrik og trygg

Lege: Dag Anders Rustad Skrevet

Dag Anders Rustad, er en lege jeg trygg på.
Rustad ser sine pasienter og har tid til å forklare og veilede meg på en god måte.
Han holder sine timeavtaler, uten de helt store forsinkelser, noe jeg setter stor pris på.
Anbefales på det varmeste.

Trygg og hyggelig

Lege: Zoran Radunovic Skrevet

Alltid hyggelig ,føler meg ventet. Godt oppdatert p mine behov. Stoler 100 prosent på det han forteller om mine funn.

God i jobben sin! Du blir tatt på alvor

Lege: Lina Herstad Skrevet

Har hatt enorme plager i flere år. Hun er den første som tok ting alvorlig og har dobbelt testet alt! Vi fant frem til en diagnose, endelig… Hun gav ikke opp. Underveis skrev hun også ut medisiner for at plagene skulle lettes midlertidig, mens hun prøvde å finne frem til årsak.

Ser at noen sier hun er avfeiende og forsinket, men hvilke lege er vell ikke interessert i å skrive ned alt mens vi snakker og er forsinka. Jeg tar heller ei som tar helsen min på alvor enn at hu er på tia. Jeg er takknemlig for å ha hatt dr.Herstad som min gunekolog! Uten henne hadde jeg fortsatt med sykemeldinger hver måned

Kjempe dyktig og sympatisk lege

Lege: Erik Fink Eriksen Skrevet

Tusen takk for at du har gjort mitt liv bedre.
Jeg kan trygt anbefale deg til bekjente grunnet trygg behandling.