Om vurderingeneSiste vurderinger av Spesialistsenteret Pilestredet Park
Faglig dyktig, hyggelig og lytter!
Lege: Ida Croff SkrevetVirker som en faglig dyktig person, og tok seg tid til å lytte og gi råd veiledning og så aktuell problemstilling fra flere vinkler, som jeg verdsetter.
Fantastisk endokrinolog
Lege: Ida Croff SkrevetHun lytter og er sympatisk. Hun er kunnskapsrik. Fikk svar på mye jeg har lurt på. Anbefaler henne på det varmeste.
Excellent
Lege: Ida Croff SkrevetPleasant and thorough .good listener & bright questioner .easy to get on and undestand .charmimg character.
Trygg, følger opp, sympatisk og kunnskapsrik
Lege: Kristine Kleivdal SkrevetHar vært hos Kristine to ganger etter henvisning fra fastlege. Jeg opplever å bli tatt på alvor, å bli lyttet til, og å bli fulgt opp av en lege som tar seg tid til pasienten. Kristine tar de ekstra prøvene for å være på den sikre siden for pasienten, selv om det kanskje ikke er påkrevd nødvendig. Videre tar hun seg tid til å forklare og å finne løsninger som er individuelt tilpasset pasienten, uansett hvilke plager det er snakk om. Jeg måtte dessverre bytte gynekolog grunnet flytting, og hun tok seg også bryet med å sørge for at jeg fikk en god overgang mellom gynekologer.
Jeg vil gi denne legen mine varmeste anbefalinger.
Interessert og hjelpsom
Lege: Erik Fink Eriksen SkrevetFikk et veldig positivt inntrykk, og Fink virker interessert i både hva jeg hadde å si, og å hjelpe.