Om vurderingeneSiste vurderinger av Spesialistsenteret Pilestredet Park
Dyktig, grundig og hjertelig
Lege: Zoran Radunovic SkrevetJeg er så glad for at jeg fikk en henvisning til Zoran. Jeg følte meg utrolig godt ivaretatt hos ham. Han er veldig hyggelig og morsom - og det gjorde at jeg senket skuldrene. Jeg opplevde at han gikk grundig til verks og tok seg tid til å prate med meg. Han er dyktig og tydelig i kommunikasjonen, da jeg gikk derifra følte jeg meg både opplyst og beroliget. Jeg anbefaler Zoran på det varmeste.
Jeg vil føye til at det alt i alt var et hyggelig møte med spesialistsenteret. Marianne som tar EKG, sykepleieren som tar blodprøver, og hun som satt i resepsjonen, var alle greie, hjelpsomme og imøtekommende.
Utrolig dyktig
Lege: Erik Fink Eriksen SkrevetFått livet tilbake etter å ha fått komme til denne legen. Utrolig takknemlig.
Rask og tydelig i kommunikasjon.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Sara Hammerstad SkrevetHun er den beste endokrinolog jeg kunne finne. Hun kommuniserer godt og er flink til å finne løsninger. Hun bryr seg om sin pasient. Det er første gang i 10 år at jeg har vært hos en lege og etter at jeg kom ut av klinikken tenkte jeg at “ jeg er så heldig at jeg ble henvist til denne spesialisten”.
Full kontroll, herlig mann
Lege: Zoran Radunovic SkrevetFantastisk mann med god humor (synes i alle fall jeg). Får inntrykket av at han har stålkontroll, og hjerte (!) for faget. Følte meg 100% trygg og veldig godt ivaretatt. Opptatt av pasientens velvære og opplevelse.
Trygg,kunnskapsrik og kjempe hyggelig dame
Lege: Sara Hammerstad SkrevetDen beste endokrinolog jeg kunne finne for å løse problemene mine med stoffskiftet. Anbefales på det sterkeste!!