Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynekologene AS
Behagelig og dyktig lege
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetSkulle ta rutinemessig celleprøve. Var ny pasient og gruet meg. Hun tok god tid til å gå gjennom skjemaet og snakke med meg. Ga meg trygghet. Hun var behagelig ved prøvetaking og kommuniserte bra. Virket dyktig og kjente ikke smerte. Kan anbefale henne som en hyggelig og behagelig lege.
God hjelp for barneønske/ufrivillig barnløshet
Lege: Christine Hancke SkrevetJeg ble henvist etter langtidsprøving på barn nummer 2. Hun er ganske direkte og «kontant», men med humor(jeg liker det godt). Hun er nok ikke den beste match om man trenger veldig mye tid og «omsorg», da hun nå jobber deltid og jeg har inntrykk av ventelister. Men tross fulle dager får jeg alltid time på veldig kort varsel for oppfølging ifbm stimulerende tiltak, og hun gir tydelige råd om prosessen. På sykehus osv så gjenkjenner alle hennes navn, og kommenterer at hun er kjent for å være veldig dyktig. Anbefaler henne varmt for oppfølging av ufrivillig barnløshet, men man må være klar over at hun ikke jobber fullt på klinikken(= behov for fleksibel jobb mtp mindre utvalg av timer - men hun prioriterer iallefall meg innimellom andre på kort varsel). Utrolig hyggelige ansatte ellers på klinikken, er veldig fornøyd med servicen.
Verste opplevelsen noen sine
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetJeg ville virkelig tenkt meg godt om før jeg gikk til denne legen. Maken til dårlig oppførsel skal man lete lenge etter. Hun er nedlatende, arrogant og får deg til å angre på at du oppsøkte legehjelp.
Jeg hadde håpet at hun hadde en dårlig dag og at det var grunnen til oppførselen, men etter å ha lest kommentarene her inne så ser jeg at det er hennes greie å oppføre seg dårlig ovenfor pasientene.
Jeg ville virkelig bedt om å gå til en annen lege dersom jeg hadde fått en henvisning til henne.
Frekk og lite forståelsesfull
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetEtter å ha ventet halv time etter avtalt time for å komme inn etter første besøk hus Høgdahl var det enkelt å både aldri komme tilbake til henne eller anbefale henne videre!
Du får kun svar på et spørsmål på en enkelt time, hun snakker såååå unødvendig mye for å drøye timen og sier i fra på en frekk møte at timen er over etter 15 min og at ny time må til for at hun skal svare på et spørsmål til. i tillegg til dårlig lytte evne.
Skarp og ufølsom
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetLite imøtekommende, skarp i svarene og ufølsom. Håper hun leser vurderingene og gjør noe med det. Unner ingen å bli møtt på denne måten!