Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynekologene AS
Forferdelig
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetJeg hadde en forferdelig opplevelse hos høgdahl. Hun var frekk, uhøflig og avvisende. Jeg fikk kjeft fordi jeg hadde søkt hjelp hos andre før jeg kom til henne, selv om dette var en selvfølge da hun har vært på ferie i lang tid. I tillegg nektet hun å tro på det jeg fortalte om sykdom i familien.Timen endte i tårer. Jeg unner ingen å få time hos Høgdahl, og kommer aldri til å dra tilbake.
Gretten og lite imøtekommende
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetBle henvist til Høgdahl av min fastlege da jeg hadde mye smerter i nedre mage etter fødsel. Ble møtt av en gretten dame som så ut til å ha veldig dårlig tid. Hardhendt var hun også. Fortalte henne at jeg gjerne ønsket en celleprøve da jeg var redd noe var galt- både min mor og mormor har hatt forstadiet til livmorhalskreft, og dette fortalte jeg henne. Da fikk jeg nærmest kjeft. Ble ingen celleprøve på meg denne dagen, da hun mente det ikke var nødvendig.
Dette er en gynekolog som viser lite forståelse. Anbefaler ingen denne opplevelsen.
Nedlatende holdning
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetFølte meg i veien, og at jeg ikke var velkommen. Streng og kort i svarene og fikk meg til å føle meg dum.
Lite interessert
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetHar sett frem til spesialistoppfølging, og møte med denne gynokologen i forbindelse med HRT behandling. Jeg opplevde henne sjeldent lite interessert i mitt perspektiv. Hun ga meg følelsen av at hun hadde dårlig tid, og at jeg var i veien. Har vanskeligheter med å se hvordan hun skal kunne gjøre en god jobb med dette som utgangspunkt. Finner meg en ny gynokolog!
Styr unna
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetJeg sitter igjen etter timen med en av mine mindre hyggelige opplevelser. Hun var svært nedlatende, krenkende og lite forståelsesfull. Jeg ble nærmest oversett når jeg fortalte om mine problemer og fikk tilbakemelding om at dette var noe jeg bare måtte leve med. Hun nektet å ta de prøvene jeg ønsket og nærmest kjeftet på meg til tider, helt uten mening.
Når man kommer til en gynekolog som ung og usikker, er det virkelig ikke henne man ønsker å møte på. Sitter igjen rimelig sjokkert over at noen i helsesektoren kan behandle pasientene sine på den måten.