Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynekologene AS
Veldig lite fornøyd
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetHar vært hos henne 2 ganger hun var forsinket over 40 min begge gangene
Jeg var hos henne for gynekologisk undersøkelse, så ringte mobilen hennes midt i undersøkelsen og hun gikk å tok den. Snakket 15 min i tlf mens jeg satt og venta på gyn stolen
Jeg anbefaler ikke gynekologene der lite hyggelige, forsinkelser i over 40 min, stressa under undersøkelse. Følte meg veldig utrygg
Gjør ikke jobben sin når det gjelder å få svar på viktige prøver, må ringe mange ganger før jeg får svar. Vanskelig å komme gjennom på tlf
Utelukkende positiv opplevelse
Lege: Christine Hancke SkrevetEn utrolig behagelig og kunnskapsrik lege. Jeg følte hun var direkte med omsorg og jeg følte meg i veldig gode hender. Veldig glad for å bli fulgt opp av henne.
Dyktig!
Lege: Christine Hancke SkrevetEn dyktig, organisert, effektiv og kjempehyggelig gyn. Føler meg så ivaretatt og trygg under behandling hos henne.
Mistroisk og nedlatende
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetHun var uforberedt til timen, visste ikke hvilke medisiner jeg brukte, unødvendig smertefull undersøkelse og mistrodde informasjon jeg ga henne fra fastlegen. I det hele tatt en rotete og lite hyggelig konsultasjon. Har skiftet gynekolog!
Vennlig, grundig og kompetent
Lege: Heidi Høgdahl SkrevetKunne ikke vært mer fornøyd.
Profesjonell, trygg, saklig, effektiv og vennlig.
Forklarte underveis i undersøkelsen.