Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Strømmen
Professional and caring
Lege: Usman Rana SkrevetDr. Usman’s is very knowledgeable and caring doctor. I am happy to see that there still are health professionals in Norway who can treat you like a patient not «as just another customer».
Hyggelig, Trygg og kunnskapsrik
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetDr.Jagan er så hyggelig, enkel å kommunisere med. Jeg Synnes at han er kunnskapsrik lege og er meget fornøyd at jeg var hos ham.
Veldig bra..
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetBlei tatt godt imot. Prøver blei tatt med en gang. Veldig god undersøkelse og man føler at man er i trygge hender. Har vært til kontroll der alt og prøver er I orden. Anbefaler gjerne andre å bruke Aleris.
Profesjonell og effektiv
Lege: Ayham Alshbib SkrevetTopp behandling fra start til slutt. Ayham Alshbib var profesjonell, imøtekommende, ga meg god informasjon og jeg følte meg i trygge hender hele veien. Fikk umiddelbar hjelp/time når jeg fikk smerter etter inngrep. Jeg kan anbefale denne legen på det sterkeste *tommel opp*
Utmerket
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetKyndig og meget trivelig, flink til å lytte, omgjengelig. Jeg anbefaler ham på det aller sterkeste. Topp!