Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Strømmen
Fantastisk dyktig lege
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetJeg har fått utrolig god hjelp fra Jahan. Han er hyggelig, profesjonell, nøyaktig, utrolig dyktig og behjelpelig. Anbefaler han på det sterkeste.
Trygg, hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Ayham Alshbib SkrevetImøtekommende, vennlig, høflig, respektfull og humoristisk. Følte meg trygg og i de beste hender fra start til mål. Ble tatt godt vare på både av kirurgen og assistenten under alle inngrep og kontroller. God informasjon både i forkant av inngrepet, under inngrepet og på etterkontrollene.
Anbefaler Ayham Alshbib og hans team på det sterkeste. Tusen takk for super behandling og oppfølging.
Kunnskapsrik
Lege: Ayham Alshbib SkrevetEtter smerter og plager i mange år, var det en lettelse å komme til Ayham. Ayham har gitt meg ett nytt liv etter flere behandlinger.
Professional and caring
Lege: Usman Rana SkrevetDr. Usman’s is very knowledgeable and caring doctor. I am happy to see that there still are health professionals in Norway who can treat you like a patient not «as just another customer».
Hyggelig, Trygg og kunnskapsrik
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetDr.Jagan er så hyggelig, enkel å kommunisere med. Jeg Synnes at han er kunnskapsrik lege og er meget fornøyd at jeg var hos ham.