Andreas Svee
Jeg er utrolig fornøyd med forundersøkelse, selve operasjonen og oppfølging. Kan ikke fått rost både sykepleier og legen som oppererte meg nok for å ivareta meg så bra. God forklaring på alt jeg lurte på. Har ingenting å utsette på måten jeg har fått behandling på. Tusen takk for en fantastisk bra begandling
Fikk raskt svar etter å ha kontaktet Aleris om mine problemer. Hadde veldig god dialog med Aleris og utførende lege. Synes hele prosessen har gått veldig bra.
Jeg har aldri hatt en så bra opplevelse rundt kirurgisk behandling tidligere, samt behagelig. Synes det var helt sinnsykt bra service, kommunikasjon, oppfølging, behandling. Følte meg super trygg og tatt hånd om. Resultatet var over alle forventninger og det er ingen tegn til store smerter eller feilbehandling. Veldig fornøyd. 10/10
Er kjempe fornøyd med allt fra tiden før inngrepet, til tiden etter. God oppfølging, effektivitet å trygghet rundt inngrepet.
Hyggelige, trygge å ivaretagende personale samt dyktig kirurg.
Gir topp karaktær på alt, veldig fornøyd med hele prosessen og selvfølgelig resultatet etter operasjonen.
I forbindelse med vurdering og gjennomføring av brystreduksjon opplevde jeg å få gode råd og trygg og god oppfølging fra både kirurg Andreas Svee og de andre ansatte hos Aleris.