Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynekologklinikken AS
Veldig flink dame
Lege: Deirdre Nsubuga SkrevetHun gjør det mindre kjipt å dra til gynekolog! Det er alltid litt ubehagelig å måtte dra til gynekolog, men med Deirdre føler man ikke på flauheten. Hun er svært profesjonell og dyktig i jobben sin.
Veldig dyktig lege
Lege: Deirdre Nsubuga SkrevetJeg misliker sterkt GU, og har derfor ikke vært flink til å ta disse kontrollene, men etter å ha blitt anbefalt Deirdre Nsubuga så har jeg ingen problemer med å gå til årlige kontroller. Veldig dyktig, forklarer godt underveis, beroligende småprat når hun merker at jeg er nervøs. Virkelig en jeg kan anbefale videre! Hyggelige damer i "resepsjonen" er også et pluss!
Dyktig
Lege: Cathrine Dunin-Woyseth SkrevetVeldig flink, ærlighet og sier det slik det er. Effektiv klar tale, mye humor. Får pasienten til å slappe av
Den beste gynekologen jeg har hatt
Lege: Deirdre Nsubuga SkrevetHar aldri vært så avslappet under undersøkelse som hos Deirdre. Hun forklarer godt hva hun gjør og hvorfor og gir gode råd og anbefalinger.
Flink lege
Lege: Cathrine Dunin-Woyseth SkrevetFlink lege som tar seg tid til pasienten. Også er hun også morsom, så man klarer å slappe av under undersøkelsen