Sigrid Vingerhagen Pethick
Jeg bestilte en tid med henne for 2 måneder siden. Jeg fortalte henne mine bekymringer og bekymringer for helsen min der nede. Jeg fortalte henne om mine store blødninger og store blodklump og historiene mine. Men fordi jeg tok min siste papsmear i januar og september med samme resultat, grunnen til at hun ikke tok tester bare transvaginal ultralyd. Selv etter at jeg sa at jeg er veldig bekymret og jeg tror noe mer er galt med meg, så jeg forventet at hun i det minste skulle kjøre flere tester og sjekke hva som egentlig skjer og hvordan jeg kan fikse det, men det gjorde hun ikke. Men det hun fortalte meg er at jeg har normal menstruasjon og at det ikke er noe problem. Jeg er så irritert i hodet fordi hun bare gir meg trøstende ord i stedet for å finne ut hva problemet er. Jeg betalte så mye for akkurat det. Klinikken er for dyr, så jeg forventet mer!
For ei dame! Vi hadde først en lang samtale, hvor hun startet med å fortelle meg at hun hadde lest min journal/forhistorie. Jeg følte meg trygg og ivaretatt med en gang. Under undersøkelsen var hun veldig forsiktig og fortalte hele tiden hva hun gjorde, spurte underveis om det gikk bra med meg. Opplevde henne som en meget faglig dyktig gynekolog og som et nydelig medmenneske. Forklarte/samtalte med meg på en god og lettfattelig måte. Tusen takk Sigrid. Du anbefales 🌸
Opplevelsen var ikke god. Ganske uhøflig og lite serviceinstilt.Følte meg lite ivaretatt. Hun virket generelt irritert på mine spørsmål.
Takk for at du tok deg tid til å gi meg denne tilbakemeldingen! Jeg beklager oppriktig at opplevelsen din ikke var god, og tar dette på alvor. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss igjen. Ta gjerne kontakt om du ønsker å diskutere dette videre. Vårt mål er at alle skal føle seg trygge og godt ivaretatt hos oss.
Besvart av Sigrid Vingerhagen PethickEr en dame som er helt fantastisk, du føler deg velkommen og hun lytter til pasienten og du føler at du blir virkelig ivaretatt på en god måte
Fantastisk gynekolog som ga meg så trygghet. Følte meg godt ivaretatt og anbefaler henne på det sterkeste!