Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslogynekologene
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Sverre Sand SkrevetDr. Sand fant ut at jeg var gravid utenfor livmoren, på tross av at jeg til sammen hadde vært hos 4 gynekologer som ikke kunne finne det. Han sendte meg rett til Ullevål for operasjon. Nå følger han opp svangerskapet og kunne ikke følt meg tryggere. Utrolig takknemlig for at han alltid tar seg tid og har glimt i øyet.
Forferdelig opplevelse
Lege: Anette Berg SkrevetSatt og ventet på tur, når hennes forrige pasient (ung jente) kom ut av kontoret hennes og hulkegråt. Hun ble vist til venterommet, der hun ble satt på en sofa alene. Dårlig førsteinntrykk. Da jeg kom inn på kontoret hennes, lå et ultralyd bilde på bordet som jeg bare kan anta var den gråtende jentas. Jeg var tilbake for å sjekke en spiral som var satt inn 2 uker tidligere. Jeg hadde store smerter og blødninger og følte spiralen satt feil. Mens hun sjekket, sa hun den ikke satt skjevt, selv om jeg kunne kjenne at hun flyttet på den. Hun var hardhendt og jeg blødde mye. Jeg sa jeg ville ha den ut, men hun sa jeg burde prøve litt lengre og heller komme tilbake. Da det ikke ble bedre og jeg kom for å fjerne den, sa hun det ikke skulle gjøre vondt(jeg var redd etter forrige gang). Det var veldig smertefullt. Hun var hardhendt og utålmodig og sa irritert at "Du har født barn, dette må du tåle!". Anbefaler absolutt å styre unna henne.
Genuint interessert, lytter, faglig dyktig
Lege: Sverre Sand SkrevetFikk anbefalt Sand og har aldri angret. Fulgt meg tett opp i ett svangerskap, blitt mitt min faste gynekolog
Fantastisk lege!
Lege: Torun Garman Clausen SkrevetEmpatisk og kunnskapsrik lege. Hun ga meg en følelse av trygghet. Skulle ønske hun var fastlegen min.
Hadde dårlig tid, var hardhendt og lite empatisk
Lege: Anette Berg SkrevetFortalte henne om plager ifht fremfall, store blødninger og problemer med å tisse.
Hun dyttet livmor på plass med ultralyd, noe som var smertefullt. Deretter sa hun at fremfall var ubetydelig.
Det var helt normalt å ha store blødninger (selv om jeg blødde gjennom klær) Motvillig henviste hun videre for lekkasje, men mente jeg ville bli avvist for videre behandling.
Pp sykhus fikk jeg rask behandling for store blødninger, ble operert for fremfall av livmor og deretter for lekkasje.
Opplevde henne som ubehagelig, irritert, stresset, lite empatisk og hjelpsom. Uprofesjonell.
Unngå henne om du kan