Oslogynekologene

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kirkeveien 64 A 0364 Oslo

Siste vurderinger av Oslogynekologene

Hadde dårlig tid, var hardhendt og lite empatisk

Lege: Anette Berg Skrevet

Fortalte henne om plager ifht fremfall, store blødninger og problemer med å tisse.
Hun dyttet livmor på plass med ultralyd, noe som var smertefullt. Deretter sa hun at fremfall var ubetydelig.
Det var helt normalt å ha store blødninger (selv om jeg blødde gjennom klær) Motvillig henviste hun videre for lekkasje, men mente jeg ville bli avvist for videre behandling.

Pp sykhus fikk jeg rask behandling for store blødninger, ble operert for fremfall av livmor og deretter for lekkasje.

Opplevde henne som ubehagelig, irritert, stresset, lite empatisk og hjelpsom. Uprofesjonell.

Unngå henne om du kan

Likegyldig

Lege: Anette Berg Skrevet

Dette var penger ut av vinduet, fortalte om mine plager og oppfattet henne som helt likegyldig. En høy pris å betale for ingen hjelp. Første og siste gang hos denne gynekologen.

Nedlatende

Lege: Anette Berg Skrevet

Jeg hadde en svært lite hyggelig opplevelse hos vedkommende, og kan ikke fatte at hun får full score hos noen av anmeldelsene her. Jeg opplevde henne som nedlatende, og jeg følte meg både liten og dum i en sårbar situasjon.

Utrolig snill

Lege: Anette Berg Skrevet

Min første gang hos Anette. Var litt nervøs pga noen (få) dårlige anmeldelser inne her, men alt gikk SÅ fint. Hun var rolig, snill og profesjonell. Jeg blødde mye, men Anette tok det helt med ro så alt føltes meget trygt. Anbefaler henne på det sterkeste, veldig dyktig!

Ekstremt faglig dyktig

Lege: Sverre Sand Skrevet

Det er noen år siden Sverre Sand reddet barnet mitt og meg gjennom et akutt keisersnitt på sykehus i Oslo. Da barn nummer to skulle komme til verden ble det Sverre som var ansvarlig lege, noe som ga meg en stor trygghet gjennom svangerskapene. Kan bare gi ham min aller, aller beste anbefaling.