Oslogynekologene

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kirkeveien 64 A 0364 Oslo

Siste vurderinger av Oslogynekologene

Fantastisk gynekolog

Lege: Anette Berg Skrevet

Jeg har kun positive ting å si om dr. Berg. Jeg har gått til hun de siste årene ifbm blant annet celleforandringer og hun er alltid imøtekommende, profesjonell og viser stor grad av medfølelse. Én gang kom jeg en måned for tidlig til timen min (hadde sett feil på datoen) og da tok hun meg inn umiddelbart fordi hun hadde tid. Vi bestemte oss også litt spontant for å gjøre et inngrep som viste seg å gjøre vondere enn jeg trodde, og da avsluttet hun umiddelbart og ba meg komme tilbake så jeg kunne bedøves skikkelig - i stedet for å bare «kjøre på» som jeg har opplevd hos andre leger.

Hun forklarer ting grundig, gjør undersøkelsene nøye og så smertefritt som mulig. En fantastisk gynekolog!

Fantastisk dyktig lege!

Lege: Oskar Åkesson Skrevet

Jeg har fått oppfølging av Oskar Åkesson i mine 2 svangerskap. Jeg har virkelig følt meg trygg og ivaretatt av han på alle måter. Han er faglig svært dyktig og ikke minst empatisk.
Jeg kan anbefale han på det varmeste.

Eksepsjonelt dyktig

Lege: Anette Berg Skrevet

Dr. Anette Berg er faglig dyktig, og en behagelig, omsorgsfull behandler. Har tidligere vegret meg for å dra til gynekolog, da jeg har opplevd mye ubehag tidligere. Hos Anette føler man seg trygg, og profesjonelt ivaretatt. Anbefaler Anette Berg på det varmeste!

Skuffende

Lege: Anette Berg Skrevet

Var hos henne i høst etter henvisning fra lege. Hun var ikke forsiktig nok da hun gjorde undersøkelsen. Er vant til å bli forberedt på dette, noe hun ikke gjorde som resulterte i at det gjorde vondt. Var heller ikke særlig forståelsesfull eller lyttende vedr. spørsmål jeg hadde.

kunnskapsrik men ubehaggelig

Lege: Anette Berg Skrevet

Lenge siden hadde jeg time hos henne. Når det gjelder medisinke kunnskaper var hun ok men.. Jeg husker ikke alt men tenkte på denne situasjonen siden den skjedde, kanskje for ett år siden. Jeg vil bare si at hun var utålmodig, ikke hensynsfull og ikke skånsom nok. Vanlige oversøkelsen gjorde vondt og jeg måtte høre sarkastisk kommentarer i tilleg. Jeg synes det er viktig å ha myke ferdigheter for å behandle mennesker spesielt når det gjelder intime deler av kroppen.