Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslogynekologene
Ikke å anbefale!
Lege: Anette Berg SkrevetVært hos henne før, var helt ok inntrykk. GU undersøkelsen og celleprøven ble gjennomført slik det skulle. Andre gang jeg skulle til henne var et mareritt! Var litt anspent, men hun tok seg ikke bryet med å få meg til å slappe av før hun førte inn nebbet, noe som førte til ubehagelig og vond start på undersøkelsen. Selve celleprøven var helt jævelig. Har tatt celleprøve to ganger før og da var det noe ubehag. Denne gangen var det utrolig smertefult! Føltes som hun førte børsten langt inn i cervix! Store blødninger etter undersøkelsen. Blødde gjennom minst 3 ganger, endte med å måtte dra til legevakt. Blødningen avtok ikke før 14 timer senere. Aldri hendt før. Virker som hun var stressa og skulle gjennomføre undersøkelsen så fort som mulig. Må ha rispet opp et blodkar siden hun var så uforsiktig. Ikke virket det som hun hadde så mye erfaring med p-piller heller. Usympatisk, stressa, utrolig dårlig opplevelse.
Sjokkert!!
Lege: Anette Berg SkrevetHadde fått en henvisning fra min fastlege angående store blødninger i overgangsalderen..store smerter i underlivet. under selve undersøkelsen hadde jeg store smerter,fikk da klar beskjed om at nå måtte jeg BEHERSKE meg,med en lite hyggelig stemme.Så fikk jeg beskjed om at hvis man hadde masse forskjellig sexpartnere kunne jeg få infeksjoner!! Hvorpå jeg da svarte har ikke hatt samleie på 3 år.virket ikke som hun var interessert i hva jeg var henvist dit for,men hadde allerede dømt meg! Aldri i mitt liv har jeg følte meg så "liten" etter et legebesøk .
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Oskar Åkesson SkrevetImøtekommende og trygg lege. Meget serviceinnstilt og kan sitt fag.0 Følte jeg ble tatt på alvor. Helt fantastisk og kan virkelig anbefales.
Meget dyktig gynekolog
Lege: Oskar Åkesson SkrevetJeg opplevde legen som rolig, kunnskapsrik og lyttende. Han er flink til å forklare hvorfor han gjør det han gjør, hvilke prøver som tar for å finne ut at hva osv.
En så behagelig opplevelse som mulig når det i bunn og grunn er snakk om at noen skal opp i underlivet ditt.
Gir deg følelse av trygghet og at du blir sett
Lege: Sverre Sand SkrevetSverre ga meg god informasjon, effektiv og smerteløs undersøkelse og god oppfølging. En erfaren gynekolog som svarer godt på spørsmål og får deg til å føle deg trygg og ivaretatt. Setter utrolig pris på hjelpen jeg fikk. Anbefaler han.