Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslogynekologene
En vond opplevelse.
Lege: Anette Berg SkrevetUndersøkelsen gjorde vondt og fikk meg til å blø. Da jeg påpekte at jeg blødde, sa hun surt at hun hadde brukt de minste instrumentene hun hadde. Jeg fikk ingen forklaring på hvorfor undersøkelsen var smertefull eller hvorfor hun måtte bruke små instrumenter. Jeg vil ikke anbefale denne gynekologen til noen.
Dyktig og empatisk
Lege: Torun Garman Clausen SkrevetMeget dyktig og empatisk lege. Tar seg tid, får deg til å føle seg trygg. Anbefales på det varmeste!!
Bra opplevelse
Lege: Anette Berg SkrevetImøtekommende, lyttende og hensynsfull. Effektiv, men også ivaretakende. Grei ventetid. Alt i alt mer enn man kan forvente ved time hos gynekolog.
Veldig fornøy. Faglig dyktig og menneskelig
Lege: Sverre Sand SkrevetDet tok lang tid å få en time, men nå når jeg endelig har fått hjelp er jeg meget fornøyd. Han er ikke bare faglig flink, men har også behandlet meg med mye omtanke og gitt meg gode råd. Med tanke på prosessen vi har gått gjennom for å få barn, har dette vært meget viktig for meg, og jeg kjenner ful tillit til ham. Han følger nøye opp, tar seg tid til å lytte og gir meg råd/ting å tenke på som har vært av mye hjelp under svangerskapet. Kan anbefale ham på de varmeste.
Svært fornøyd!
Lege: Sverre Sand SkrevetSverre Sand er veldig dyktig i sitt fag samtidig som han også er god å prate med. Gikk til han under mitt første svangerskap og følte meg god ivaretatt hele veien.