Oslogynekologene

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kirkeveien 64 A 0364 Oslo

Siste vurderinger av Oslogynekologene

Fantastisk lege

Lege: Sverre Sand Skrevet

Jeg gruer meg alltid til å gå til gynekologen og har hatt noen dårlige opplevelser med det tidligere. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med Dr. Sand! Han tok seg god tid til å prate og forstå og lytte til meg, og jeg følte meg virkelig sett og forstått. Jeg ble så lettet etter timen at jeg begynte å gråte, han var virkelig en sånn empatisk og flink person som jeg følte virkelig gjorde det han kunne for å hjelpe. Til tross for at han er en godt voksen mann, snakket han om sex og underliv på en veldig naturlig måte uten å være dømmende eller for kunstig / vanskelig fagspråk.
Skal anbefale han til alle mine venninner!

Trygg og morsom

Lege: Anette Berg Skrevet

Det er en fryd å komme til en lege som Anette Berg. Hun er tryggheten selv - og hun er morsom! Samtalen går lett med henne. At hun er empatisk og hyggelig i tillegg, gjør besøket ekstra hyggelig.

Trygg og profesjonell

Lege: Oskar Åkesson Skrevet

Veldig profesjonell, snakker gjennom det han skal gjøre og er tydelig i sine anbefalinger. Man føler seg trygg og hørt i en sårbar situasjon.

Svært dyktig lege

Lege: Oskar Åkesson Skrevet

Følte meg hørt og trygg fra første stund. Hadde grudd meg en del på forhånd, og ble veldig positivt i overrasket over hvor greit det gikk. Fikk god hjelp, og legen var rolig og ga inntrykk av å ha svært god kompetanse. Anbefales virkelig!

Veldig hyggelig

Lege: Oskar Åkesson Skrevet

Veldig hyggelig lege som lyttet godt til meg og forklarte godt og ryddig om behandlingen. Svarte på spørsmål og tok seg god tid til å forklare nøye.