Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Solsiden Trondheim
Trygg og profesjonell
Lege: Anita Dresmane SkrevetKom inn raskt og på ønsket dato. Legen var imøtekommende og tok seg tid til å lytte til hva jeg ønsket og var bekymret for. Undersøkelsen gikk raskt og var så behagelig som den kunne bli. Forklarte underveis. Forsikret seg etterpå om jeg hadde fått svar på alle spørsmål. Kommer gjerne tilbake hvis behov.
Ikke anbefalt
Lege: Ann-Katrin Sophie Skeftruna SkrevetJeg ønsket å få fjernet en mandelstein som har plaget meg over lengere tid, og som jeg ikke fikk klemt ut. Hun nektet å fjerne den fordi "den ville uansett ha kommet tilbake etterhvert". Mulig det, men det hadde tatt 5 min, og ville ha gitt meg en etterlengtet pause fra ubehaget.
Kommer aldrig tilbake!
God opplevelse, lytter og forklarer
Lege: Ann-Katrin Sophie Skeftruna SkrevetJeg var til oppfølging av søvnproblemer. Hun hadde god tid, var oppmerksom og lyttende. Forklarte de ulike alternativene på en god måte. Fremstod som vennlig og interessert. Absolutt en god opplevelse.
Dårlig oppfølging og resultat
Lege: Ivan Pavlovic SkrevetHar gjennomført plastisk kirurgi hos Ivan. Fikk ikke ordentlig konsultasjon som lovet på Aleris sine hjemmesider, mellom det korte, små stressede første møte og operasjon, man vil jo gjerne tro at legen vet hva han snakker om når han sier det ikke trengs, men resultatet av operasjonen ga ingen visuell endring. Ubehagelig og kort å kommunisere med før og etter operasjonen. Har ikke hørt fra Aleris i det hele tatt siden dagen etter operasjon. 0/0.
Støttende og dyktig
Lege: Elisabeth Igenbergs SkrevetLegen var utrolig flink med barn og skapte et trykt sted å snakke. Hun var profesjonell og engasjert i det vi sa. Hun ga god støtte og trygghet når vi trengte det mest