Ann-Katrin Sophie Skeftruna
Septumplastikk med Ann-Katrin var en vellykket prosess. Første timen i mai var hun rett på sak og forklarte nøye hvordan operasjon ville foregå. Deretter på operasjonsdagen tok hun meg til siden for en prat og bedøvelse - snakket først om vær og vind, deretter prosessen videre. Skikkelig hyggelig opplevelse! Anbefaler.
Hadde bestilt time for å få hjelp og svar på øresus.
Brukte tid på at hun hadde glemt å levere bilnøklene sine på verkstedet. Ringte verstedet i UNDER BEHANDLINGEN!
Gjennomførte en kort undersøkelse, og fikk svar at dette måtte jeg leve med. Ingen hjelp i forhold til det som blir lovet. Betalte 1990 for svada og ingen hjelp.
Veldig skuffet over legen og Aleris. Hvis er fokus hos legen.Styr unna denne legen.
Hyggelig, virker trygg og flink i sitt fagfelt, forklarer godt underveis mens hun undersøker. Svært godt fornøyd med behandlingen jeg fikk.
Kjempelivlig, effektiv og dyktig. "Kaotisk" fordi informasjon bare rant ut av henne konstant, på en kjempepositiv måte. Jeg følte at hun hadde stålkontroll. Hun viste sympati, og lot meg prøve en ubehagelig bedøvelse jeg skulle bruke hjemme, så jeg ikke skulle bli skremt av følelsen. Ganske lang ventetid før operasjon, men følte meg veldig godt ivaretatt. Reiste 4 timer, og det var verdt hvert minutt.
Fikk fjernet en utvekst på tunga i dag. Ann-Kathrin Skeftruna var meget forsiktig og effektiv. Både når det gjaldt bedøvelsene og selve snittet. Så takknemlig for god hjelp av en hyggelig og dyktig lege!