Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nymoen Legekontor AS
Dyktig lege
Lege: Kristian Figenschou SkrevetLyttende lege som vil det beste for pasienten. Gir deg følelsen av å ha god tid.
Svært god på samtaleterapi.
Fantastisk lege ❤️
Lege: Eva Alyssa Fossholt SkrevetRolig, imøtekommende, trygg, kunnskapsrik og hjelpsom. Tar meg på alvor og er flink til å videresende til spesialister ved behov. Anbefaler Eva Fossholt på det varmeste. Hun tar seg god tid og lytter. En fantastisk lege på alle måter ❤️
Fantastisk flink og god lege
Lege: Mari Elisabeth Bakkegard Schjerpen SkrevetDette er den beste fastlegen jeg har hatt (har hatt ca. 5 fastleger totalt de siste 15 årene). Min erfaring er at Mari er utrolig kunnskapsrik i faget sitt og fremstår som en stødig og dyktig lege med utrolig gode medmenneskelige evner. Jeg har blitt godt ivaretatt og fulgt opp ved alle mine konsultasjoner for råd, behandling og videre henvisninger. Hun lytter til problemene dine, tar deg seriøst, tar seg god tid til deg, forklarer grundig om det er noe du ikke forstår. Hun har også en varm og hyggelig fremtoning.
Trygg Kunneskaps full
Lege: Kristian Figenschou SkrevetNår man går til kristian har han alltid en måte å berolige deg. Abselutt å anbefale hvis en trygg og kunnskapsrik lege er det du ser etter!
Skal aldri bytte
Lege: Tor Bekkevar SkrevetEr ikke så mye på legebesøk selv, men har familie og bekjente som har hatt mer kontakt som er strålende fornøyde.
Når jeg har vært i kontakt har han tatt seg god tid, til å høre om tidligere ting, og gitt gode råd og veiledning.
Han er veldig løsningsorientert og sist jeg trengte å få ordnet kom han med tilbud om å møte ekstra tidlig på jobb så jeg fikk ordnet det i tide.
Bekkevar er den perfekte lege for meg