Mari Elisabeth Bakkegard Schjerpen

Autorisasjon (2007)

Venteliste

100 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Nymoen Legekontor AS Telefonnummer32 77 11 7732 77 11 ...
Nymoens Torg 9 3611 Kongsberg
Mari Elisabeth Bakkegard Schjerpen er en av 27 fastleger i Kongsberg

Siste vurderinger av Mari Elisabeth Bakkegard Schjerpen

Kunnskapsrik og dyktig

Mari er den beste fastlegen jeg har hatt. Bruker nødvendig tid og er grundig. Alltid trygg på at jeg har fått riktige råd, riktig medisinering og at ingen viktige momenter er forbigått. Henviser videre når det er riktig og nødvendig. I tillegg til å være kunnskapsrik og dyktig er Mari et godt menneske jeg svært gjerne anbefaler.

Fantastisk flink og god lege

Dette er den beste fastlegen jeg har hatt (har hatt ca. 5 fastleger totalt de siste 15 årene). Min erfaring er at Mari er utrolig kunnskapsrik i faget sitt og fremstår som en stødig og dyktig lege med utrolig gode medmenneskelige evner. Jeg har blitt godt ivaretatt og fulgt opp ved alle mine konsultasjoner for råd, behandling og videre henvisninger. Hun lytter til problemene dine, tar deg seriøst, tar seg god tid til deg, forklarer grundig om det er noe du ikke forstår. Hun har også en varm og hyggelig fremtoning.

Den dyktigste legen

Mari er og forblir den beste legen jeg noen gang har vært hos. Hun har fulgt meg i flere år og setter alltid av god tid til meg når jeg er hos henne. Uansett hvor bekymret og redd man er for neste legebesøk, har hun en så rolig fremtoning at du alltid føler deg trygg. Jeg kommer aldri til å slutte og gå hos henne.

Veldig dyktig lege og medmenneske

Mari har vært min favorittlege. Hun tar seg tid, ser deg i øynene når du er hos henne og tar problemet ditt på alvor. Hun er ærlig og henviser deg videre hvis ikke hun kan umiddelbart løse problemet.
Jeg har opplevd en enorm omsorg og personlig oppfølging fra Mari. Hun kan anbefales for alle som synes det er litt vanskelig å gå til lege, og som trenger noen som er der.
Men det jeg også synes er fint er at hun også sier meningen sin. Hun duller ikke med deg, men er flink til å komme med forslag og tilbakemeldinger.
Drømmelege! Skulle gjerne klonet henne!

Fantastisk lege!

Mari har alltid tid til deg og tar alltid problemene dine på alvor.
Jeg føler jeg kan ta opp alt det jag vil og trenger med henne og føler meg helt trygg i det!