Oslo City Legesenter AS
Bestill time
I dag 20. nov | I morgen 21. nov | Fre 22. nov | Lør 23. nov | Søn 24. nov | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
Trivlig og imøtekommende lege med god kunnskap og etter mitt syn gode vurderinger. Var her på sjømannstime/utvidet undersøkelse. Alt av personell var og hjelpsomme og hyggelige
Kanskje jeg møtte hun på en dårlig dag men merka ikke noe spesielt til varme eller empati som blir beskrevet av andre her. Kanskje hun var stressa eller sliten. Hun var ikke en dårlig lege men hun ga meg ikke noe annen informasjon og tok ingen andre tester enn det fastlegen min pleier å gjøre, og til å betale så mye forventa jeg mer omfattende undersøkelser og informasjon. De ville sende meg hjem, men da sa jeg ifra at jeg ikke var førnøyd og fikk da en innvendig ultralyd i tillegg som den utrolig søte resepsjonisten så til at ble i orden. Legen er nok flink og erfaren men jeg ble skuffa da jeg kunne fått det samme hos fastlegen til over 1000kr billigere + måtte etterlyse ytterligere undersøkelser. Men Resepsjonisten strålte av varme
Kjempesnille og tålmodige helsesekretærer, hyggelig lege, herlige folk 👍🏼 Anbefaler legesenteret til andre
Hyggelig dame og lett å få time. Dessverre har hun ved to anledninger kommet med helt gal info til meg. Sett ting som var «galt» som ikke var galt ved kontroll på sykehus. Skapt unødvendig bekymring for meg. Anbefales derfor ikke.
Raus, hyggelig, varm og empatisk. Profesjonell og grundig! Takk for solid oppfølging og hjelp under en krevende start på svangerskapet mitt