Oslo City Legesenter AS

Bestill time
I dag 25. mar | I morgen 26. mar | Tor 27. mar | Fre 28. mar | Lør 29. mar | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
Vært hos Ho en gang tidligere i -24, veldig fornøyd med ham den gang, som i dag. Bestilte også relevante blodprøver i dag, og vil sende henvisning, som var min hovedhensikt med timen denne gangen.
Ble tatt imot på en trygg og god måte.Fikk full tillit til legen.
Pluss en rask og god behandling.
Vil anbefale Patty til andre.
Første inntrykket jeg fikk av henne, er at hun er en veldig kald person. Du føler deg ikke velkommen og godt ivaretatt når du først er der. Med engang du kommer sier hun kle av deg og sitt i stolen. Hun sitter for det meste på pc, og vil ikke ha en åpent dialog med deg og høre på dine problemer. Jeg var hos henne under 2 minutter, og ble sjokkert siden jeg aldri har opplevd lignende.Det virker som hun vil ha deg fortest mulig ut av kontoret sitt. Ikke minst ville hun ikke skrive resepten, med mindre jeg betalte (noe jeg gjorde). Jeg kommer aldri tilbake hit!!
Møtet med Dr. Abedin var svært positivt. Hun virket seriøs, empatisk og innsiktsfull. Tok seg god tid til å forklare sammenhenger og tok hensyn til pasientens ønsker.
En dyktig lege som lytter, ser virkelig på deg og tar deg på alvor.
Lege som holder avtale. Anbefales!