Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringerike Medisinske Senter
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Natasha Elisabeth Hawkey SkrevetHøyt faglig nivå, god og tydelig kommunikasjon. Tar seg god tid til å lytte. Føler meg godt ivaretatt og trygg på at jeg får den beste behandling tilgjengelig. Får raskt time ved akutt behov for oppfølging. Rask med tilbakemeldinger via Helsenorge sin app.
Fornøyd
Lege: Marie Christine Svensbråten SkrevetJeg er veldig fornøyd. Hun er hyggelig, forståelsesfull og tilgjengelig. Føler meg ivaretatt. Får time samme dag ved behov.
Rolig,lyttende.
Lege: Ingeborg Gulsvik SkrevetEr nok flink og stødig i jobben sin, alltid fått god hjelp.
Men treg til å svare på ekonsultasjoner.
Et godt menneske og lege
Lege: Mehrdad Ostadazim SkrevetEr lyttende, hensynsfull, tar deg på alvor. Effektiv men har ikke dårlig tid og svarer på alle spørsmål.
Pust med magen min fantastiske fastlege, du er best.
Virker faglig dyktig, sympatisk og saklig
Lege: Tine Sverdrup Leinaas SkrevetGode vurderinger og veldig riktige henvisninger. Henviste til koloskopi 2017, men jeg somlet det vekk. Ett år etter ble det tilfeldigvis oppdaget tarmkreft pga akuttinnleggelse med sepsis. Ser ut til å ha gått bra tross min feil.
Rask respons på e-konsultasjoner, jobber tydeligvis laaange dager. Kjempefornøyd.