Om vurderingeneSiste vurderinger av BestHelse Nordstrand
et godt inntrykk
Lege: Jon Anders Halvorsen SkrevetVeldig snill og forståelsesfull, sykepleieren likeså, personalet oppførte seg pent😊 du trenger ikke vente
Meget kompetent
Lege: Åsle-Marit Ullern SkrevetUllern har hjulpet meg med ulike utfordringer. Hun er tydelig dyktig i sitt felt. Jeg får innsikt i egen helse og har full tillit til Åsle Marit Ullern.
Lyttende og proff
Lege: Åsle-Marit Ullern SkrevetGått til Dr.Ullern i mange år og veldig fornøyd! Hun er lyttende,lett å snakke med og virker veldig proff. Anbefales på det varmeste!!
lite informasjonsgivende, hardhendt og stresspreget undersøkelse
Lege: Jon-Roar Hoff SkrevetOpplevde dessverre Jon Roar som kunnskapsrik, men svært lite hensynsfull ved Cystoskopi.
Han lot sykepleier bistå ved begynnelse og avslutningen, men forsvant bare ut av rommet for å diktere notater uten informasjon til meg som pasient om hva som skulle skje, eller hva hans (mangel på) funn var.
Lokalbedøvelsen Fikk ikke virke før undersøkelsen begynte, og ved at jeg viste åpenbart ubehag opplevde jeg ingen reaksjon eller forsøk på hverken å berolige eller tilpasse undersøkelsen - ei heller hente meg inn.
Hele undersøkelsen kjentes ut som at han stresset seg igjennom.
Blødde fra urinrøret i over ett døgn etter undersøkelsen, og med smerter ved vannlating.
Ingenting av dette fikk jeg beskjed om kunne være tilfellet, hverken i forkant eller i etterkant av behandlingen.
Velg en annen
Lege: Åsle-Marit Ullern SkrevetTok meg ikke seriøst. Bagatelliserte mine opplevelser og mente jeg måtte forvente slike endringer med kroppen. Presenterte overgangsalder med depresjon, nedsatt sexlyst, nattesvette og mer til. Her er det bare å glede seg…
Beste oppfordring var å forvente endringer og ikke ha helseangst.