Åsle-Marit Ullern
Dr. Ullern behandlet meg i flere år, og jeg kan ikke kjenne meg igjen i negative tilbakemeldinger. Ja, hun er direkte, men hun er veldig kunnskapsrik, flink til å ta hensyn og ivaretar pasientens beste. Hun var første gyn som noensinne foreslo en diagnose, som etter operasjon viste seg å være korrekt og grunnen til mye smerter og blødninger. Anbefaler henne på det varmeste!
Har aldri noensinne møtt en fagperson som jobber med mennesker i sårbare situasjoner, som er kald, uempatisk og rett slett et utrivelig menneske. Først ble jeg regelrett skjelt ut fordi at de hadde fått et brev i retur (hører med historien at her er det deres kontor som ikke har endret adresse - etter jeg har informert om det). Hun er brå under undersøkelsen, kommer med lite eller ingen informasjon, og virker som hun overhodet ikke har forståelse over hvor sårbar man er under undersøkelse hos gynekolog.
Ble henvist til Åsle-Marit Ullern pga smerter. Ble møtt veldig kaldt. Ikke hilste hun og var rett og slett uhøflig. Om dere ønsker en gynekolog som tar deg på alvor, styr unna denne damen! Ikke har hun evnen å lytte eller ta vare på pasienten og kommunikasjonen er svært dårlig.
Jeg var hos Åsle-Marit for første gang etter henvisning fra fastlegen for å ta biopsi. Jeg opplevde henne som kunnskapsrik, behagelig og trygg.
Hun forklarte alt hun gjorde og hvorfor, og ga god informasjon om potensielle veier videre avhengig av prøvesvar. Selve biopsien kjente jeg ikke i det hele tatt, og lokalbedøvelsen var bare noen små stikk jeg nesten ikke kjente noe til. Underveis ble jeg litt ør av bedøvelsen, og da stoppet hun umiddelbart for å gi meg en pause, og hentet vann til meg. Hun svarte godt og betryggende på alle spørsmål jeg hadde.
Jeg følte meg kjempegodt ivaretatt fra start til slutt, og kjenner meg ikke igjen i negative vurderinger som har blitt gitt her tidligere. Ja, hun kan kanskje oppleves som litt klinisk, men personlig syns jeg det er en veldig fin og betryggende egenskap når man er lege. Jeg opplevde henne ikke som kald eller avvisende i det hele tatt, og kan virkelig anbefale henne på det varmeste til alle.
Hos Åsle-Marit blir du tatt godt vare på, og hun tar deg seriøst.
Ullern har hjulpet meg med ulike utfordringer. Hun er tydelig dyktig i sitt felt. Jeg får innsikt i egen helse og har full tillit til Åsle Marit Ullern.