BestHelse Nordstrand

Telefonnummer987 02 359987 02 3 ...
Kongsveien 104 1177 Oslo

Siste vurderinger av BestHelse Nordstrand

Flink!

Lege: Åsle-Marit Ullern Skrevet

Hun var flink, effektiv og fremsto faglig dyktig. Ingenting å utsette på henne eller timen. Ble i forkant skremt av andre vurderinger, men det hele var smertefritt og hun var flink til å kommunisere og lytte til det jeg hadde å si!

Kald, uinteressert og

Lege: Åsle-Marit Ullern Skrevet

Hun gir lite informasjon, har dårlige kommunikasjonsferdigheter og har hånlige kommentarer og latter. Hun fikk meg til å føle meg veldig utrygg. Jeg gråt mens hun utførte gynekologisk undersøkelse med ultralyd men hun spurte meg ikke hvordan jeg hadde det. Hun gjør ingenting for å øke pasientenes helsekompetanse, eller for å få pasienter til å føle seg ivaretatt og velkommen. Skal aldri tilbake.

Kald og uinteressert

Lege: Åsle-Marit Ullern Skrevet

Hadde gynekologtime, og mye spørsmål. Følte jeg ikke ble forstått eller møtt. Hun var veldig kald og uinteressert. Anbefaler henne ikke

Gynekolog Åsle

Lege: Åsle-Marit Ullern Skrevet

Jeg opplevde Åsle lyttende, effektiv og dyktig.
Jeg leser at noen opplevde henne brysk, men jeg tolket henne som effektiv og det kan kanskje føles avvisende for noen. For meg var det positivt at hun var så effektiv, det viser at hun vet hva hun skal gjøre sim igjen gir meg en trygghet!

Tillitvekkende

Lege: Jon-Roar Hoff Skrevet

Imøtekommende og høy kompetanse ga stor grad av tillit. Jeg føler meg godt ivaretatt etter første besøk.