Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vøyenenga Legekontor
Verdens beste fastlege!
Lege: Anne Marie Roness SkrevetDr Roness følger opp nitidig hele familien og vi føler oss så trygge på henne!! det er ofte ventetid, men det gjør ikke noe før har jeg behov bruker hun den tid jeg trenger nå jeg er inne hos henne!!
Etter diverse fastleger føler jeg at jeg har en som bryr seg om hele meg, tar seg tid og er utrolig dyktig!!
En lyttende lege. Løsningsorientert og imøtekommende.
Lege: Anne Marie Roness SkrevetRoness har tatt kontakt pr.telefon,etter legetime for å presentere resultater fra blodprøver. Dette er god service.
Tilgjengeligheten er meget dårlig siden hun tydeligvis har en liten deltidsstilling ved kontoret. Jeg har fått tilbud om legetime 4 uker frem i tid, alt annet var opptatt, eller midt i min arbeidstid. Dette burde presiseres i hennes presentasjon.
Biokemiker på senteret er av ypperste sort. Hun er meget god faglig og har behagelig fremtreden. Time hos henne har jeg fått på dagen.
Venteværelset er av siste sort. Meget ubehagelige og shabby stoler og lite tiltalende loppemarked interiør. Resepsjonen kunne vært trukket mer ut i venteværelset, iallefall med et vindu. Resepsjons personalet kunne trenge
kurs i kundebehandling.
Rolig og empatisk!
Lege: Kristin Hexeberg Dysvik SkrevetKristin Dysvik er veldig flink til å vise empati, hun får deg til å føle at det du har å si betyr noe. Om det er ang. Medisinsk behandlig eller allternativt er hun åpen for forslag og kommer også med råd og egne erfaringer. Noe jeg syns er en god egenskap, da føler man seg med en gang likestillt noe som igjen skaper tillit. Jeg byttet til Dr.Dysvik for ca. 4 år siden og har vært utrolig fornøyd med henne som lege. Jeg har en kronisk lidelse som gjør at jeg ofte er hos legen. Eller evt. Har kontakt over telefon.
Venteværesle er ganske slitt og stolene er vonde å sitte på, noe som er litt dumt, for det er som regel en del pasienter og det kan fort gå en halvtime over avtalt time. Men det er alltid på radio og de har lesestoff for en hver interesse så det går som regel greit.
Men nå ser jeg meg nok nødt til å bytte, for makan til uhøfelige sentralbordkjerringer skal du lete lenge etter.
Det er en av dem som er veldig søt! Men hun er aldri å møte på telefon, hun tar mest prøver. De andre to som jobber ved sentralbordet er frekke og utålmodige, de får deg til å føle deg helt forferdelig og jeg får rett og slett vondt i magen hver gang jeg skal ringe for å få snakket med legen min. Det er grusomt!! Dette er utrolig synd, men om man blir psykisk nedbrutt av å kontakte legekontoret er det vel på tide å komme seg bort der ifra..
Dessverre ikke en å anbefale
Lege: Anne Marie Roness SkrevetHar hatt henne som lege i over 10 år, og nå må jeg bytte. Hun har vært flink til tider, men hun lytter ikke alltid, er meget stresset og har som regel alltid dårlig tid. Hun skriver medisiner du trenger, men å være med på å finne ut av hva årsaken kan være, det er man ikke garantert. Nå som jeg har blitt mer alvorlig syk, trenger jeg en bedre lege som kan lytte og forstå, og være bedre faglig oppdatert. For "vanlige" forskjølelser og sykdommer så fungerer hun helt greit.
En god lege.
Lege: Bhaumikkumar Kiritkumar Thakkar SkrevetAlltid imøtekommende og hyggelig. Sørger for at jeg får time fort. Ved en anledning hadde han problemer med å forstå problemstillingen min det trekker litt ned.